Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cornel Giurgea, CG&GC: “Atlantis ERP a fost primul ERP implementat in administratia publica... a fost un act de mare curaj”

24 Iunie 2006




Sistemul de raportare permite, printre altele: generarea si actualizarea situatiilor analitice pentru furnizori, clienti si alti creditori/debitori, furnizarea de informatii privind fiecare contribuabil in parte, listarea balantelor de stocuri, listarea balantei mijloacelor fixe, realizarea rapoartelor aferente activitatii de planificare si executie bugetara.


In premiera pentru evenimentele dedicate administratiei publice, doi dintre clientii CG&GC IT SA, Primaria Botosani si Consiliul Judetean Mehedinti, au prezentat in direct in cadrul conferintei anuale a ANIAP solutia de tip ERP pentru gestiunea economico-financiara si planificare si executie bugetara cu care lucreaza.


Astfel, reprezentantii primariei Botosani au realizat fluxul complet din procesul economic de executie bugetara (angajarea cheltuielii, lichidare, ordonantare si plata), prezentand situatiile financiar – contabile cu influentele rezultate din inregistrarile efectuate in sistem si diverse rapoarte operationale necesare urmaririi activitatii unei institutii publice.


Participantii au putut vizualiza cum arata in aplicatie bugetul judetului Mehedinti pe trei niveluri: bugetul Consiliului Judetului Mehedinti, bugetul Consiliilor Locale din orase si bugetul Consiliilor Locale din comune. Pentru o prezentare cat mai clara, expunerea a inclus un exemplu de planificare la nivel de comuna (venituri, cheltuieli, bugetare, rectificare si executie) si de structura economica pe titluri, exemplificata la capitolul invatamant.


Realizarea unei demonstratii on line a modului de functionare a Atlantis ERP a adus companiei locul II in topul companiilor participante la conferinta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite