Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Parteneriat Lenovo-Juniper Networks pentru dezvoltarea de soluții de infrastructura destinate centrelor de date

01 Aprilie 2016



Lenovo și Juniper Networks au anunat lansarea unui parteneriat strategic global cu scopul de a valorifica sinergiile de la nivelul portofoliilor lor de produse și tehnologii pentru a construi generația următoare de soluții de infrastructură convergentă, hiper-convergentă și hiper-scalată a centrelor de date pentru companii și firme de scalare web. Cele două companii își iau un angajament comun de a livra soluții simplificate, flexibile și de performanță înaltă care să le ofere clienților eficiență ridicată și costuri de operare reduse.

Cu un portofoliu extins de servere x86 și switch-uri, Lenovo se află în prima linie a evoluției către oferte convergente. Juniper este lider de piață în materie de inovații în domeniul rețelisticii cu un portofoliu cuprinzător de routere, switch-uri, software de gestionare a rețelei, produse de securitate a rețelei și tehnologie de rețelistică. Parteneriatul își propune să le permită clienților să valorifice avantajele oferite de soluțiile de rețea Juniper și poziția de lider recunoscut deținută de Lenovo în materie de fiabilitate a serverelor x861 și acces la rețea pentru a construi o infrastructură ușor de gestionat, scalabilă și simplă pentru centrele lor de date.
Parteneriatul urmărește o serie de principii-cheie:
• Clienții vor putea achiziționa portofoliul vast de produse de rețelistică al Juniper direct de la Lenovo, pentru facilitarea procesului de achiziție, precum și pentru a oferi asistență consolidată.
• Prin mișcarea de dezagregare a componentelor hardware și software la nivelul centrelor de date, cele două companii intenționează să lanseze soluții deschise și flexibile pe piață, care pun în valoare modelul ONIE (Open Network Install Environment).
• Pornind de la nevoile clienților privind o furnizare rapidă și administrare simplă, cele două companii vor colabora pentru a oferi soluții simplificate de gestionare a centrelor de date utilizând software-ul Lenovo xClarity pentru management, precum și Network Director și Contrail SDN de la Juniper.
• Cele două companii intenționează să colaboreze și în ceea ce privește strategia de introducere a produselor pe piața mondială vizând clienți enterprise, furnizori de servicii, parteneri channel, precum și integratori de sisteme.
• Lenovo și Juniper își propun să elaboreze planuri comune de introducere pe piață a noilor soluții și un model de revânzare adaptat pentru a răspunde cerințelor de localizare unice din China.
Lenovo își propune să devină lider de piață în materie de soluții pentru centrele de date. Vom continua să investim în dezvoltarea și livrarea de soluții IT disruptive care să modeleze centrele de date de generație viitoare. Parteneriatul nostru cu Juniper Networks ne oferă acces la un portofoliu de produse care ocupă prima poziție la nivelul industriei și care include soluții Software Defined Networking (SDN) esențiale pentru ofertele de centre de date de ultimă generație”, a declarat Gerry Smith, executive vice president și chief operating officer, PC and Enterprise Business Group Lenovo.
“Parteneriatul cu Lenovo extinde strategia Juniper de a livra o soluție completă pentru o gamă variată de centre de date, de la întreprinderi mijlocii la cloud-uri private și clienți cu infrastructuri hiper-scalate. Suntem încântați de colaborarea cu Lenovo prin care putem profita la maxim de întreaga putere a portofoliului nostru de rețelistică IP bazat pe JunosOS și Contrail, pentru a livra soluții convergente, hiper-convergente și hiper-scalate de generație viitoare către clienții din China și din întreaga lume”, a declarat Rami Rahim,CEO Juniper Networks.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite