Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Obiectivele SoftOne in Romania: 50% mai multi parteneri, 50% mai multi clienti

07 Aprilie 2016SoftOne România, furnizor de servicii și soluții Cloud ERP recunoscute la nivel internațional, își propune o creștere cu 50% a rețelei de parteneri în 2016, pentru a avea 60 de distribuitori la nivel național. Mai mult, compania și-a mărit portofoliul în 2015, de la 130 la 200 de clienți, și vizează să ajungă la 300 până la finalul acestui an.

Anul trecut, SoftOne România și-a consolidat poziția strategică față de clienții din regiune, prin dublarea rețelei de parteneri la nivel național, de la 20, la 40, și a devenit centrul internațional de suport, în materie de management, marketing, training și vânzări, pentru toți partenerii din Europa de Sud-Est. Astfel, în prezent, SoftOne România gestionează activitatea a peste 50 de parteneri (România + regiune), reprezentând 12,5% din totalul rețelei de distribuție a companiei mamă, SoftOne Technologies. SoftOne România oferă asistență și coordonează activitatea tuturor partenerilor din Cipru, Bulgaria, Albania, Rusia, Moldova și Serbia.

Am crescut exponențial de când ne-am început activitatea în România, reiterând ambiția de a deveni un jucător important pe piața locală, dar și un hub de extindere în Europa de Sud-Est. În 2015, cifra de afaceri a SoftOne Technologies provenită din piețele internaționale a crescut cu 70%. Europa de Sud-Est a jucat un rol semnificativ în acest sens și dorim să ne continuăm evoluția în România și în regiune”, a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.
În ultimul an, compania și-a diversificat portofoliul cu noi produse și servicii: Soft1 360 (aplicație de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronică) și servicii web (pentru integrarea în Cloud cu terțe aplicații). În 2016, SoftOne va continua să se axeze, în termeni de cercetare și dezvoltare, pe aplicații de web & mobile, dar și pe soluții în Cloud. Totodată, compania va pune accent pe extinderea funcționalităților soluțiilor Soft1 ERP și Soft1 CRM.
SoftOne Technologies este partener acreditat al Microsoft și distribuitor de top pentru soluții ERP, CRM și Business Intelligence. În prezent, soluțiile Soft1 sunt folosite cu succes de peste 15.000 de companii, care activează pe mai multe piețe internaționale și în mai multe domenii precum: retail, distribuție, construcții, transporturi, producție și servicii. SoftOne Technologies și filialele sale au peste 400 de parteneri, 600 de dezvoltatori asociați și peste 2.000 de instalări în Cloud.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite