Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Exportul de inteligenta romaneasca se face si sub forma de sisteme de management al afacerii - Charisma – unicul sistem ERP romanesc implementat in Europa

24 Iunie 2006




Astfel s-au semnat contracte si au demarat implementari in Polonia (domeniul medical – Medicover), Turcia (in domeniul financiar - Volvo Leasing), Albania (financiar-leasing – Tirana Leasing).


Partenerii ne-au dus in marile concerne europene


O data cu cresterea numarului de clienti externi TotalSoft a inteles ca trebuie sa puna la punct o strategie de promovare a sistemului Charisma in Europa, promovare care sa genereze si alti clienti.


Astfel, la sfarsitul anului trecut TotalSoft a incheiat un parteneriat cu o firma din Italia pentru promovarea sistemului pe piata vest-europeana. Primul contract aparut in urma acestui parteneriat s-a semnat, la doar doua luni de la incheierea lui, cu BMW Bank, banca de leasing a concernului auto german, pentru implementarea in filiala din Grecia.


Charisma - proiecte de viitor


Din strategia viitoare de vanzare a sistemului Charisma face parte si vanzarea acestuia sub forma de servicii in regim ASP (Application Software Provider). Incepand cu trimestrul patru al anului 2007 vor demara pregatirile si investitia in tehnologia si securitatea necesara vanzarii unor astfel de servicii astfel incat din 2008 sa poata promova noua strategie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite