Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Noua versiune SAP Business One ofera functionalitati extinse pe zona de Intelligent Forecast

05 Iulie 2016Noua solutie SAP Business One, versiunea 9.2, este disponibila pietei locale si poate schimba fundamental modul in care companiile isi gestioneaza activitatea, anunta System Innovation Romania. SAP Business One 9.2 este un produs mult imbunatatit, care ajuta clientii sa acceseze informatiile in timp real si sa accelereze procesul de digitizare.

Noua solutie SAP Business One, versiunea 9.2, este disponibila pietei locale si poate schimba fundamental modul in care companiile isi gestioneaza activitatea, anunta System Innovation Romania. SAP Business One 9.2 este un produs mult imbunatatit, care ajuta clientii sa acceseze informatiile in timp real si sa accelereze procesul de digitizare. Versiunea 9.2 aduce numeroase functionalitati noi in modulele de gestiune financiara si comerciala, inventar si distributie, project management dar si la nivel de raportare si administrare. Alaturi de obisnuita aplicatie desktop, clientii pot accesa noua solutie, din orice locatie, prin intermediul unui browser, intr-o maniera sigura si securizata, fara insa a fi nevoie de un VPN sau alte tehnologii de conectare remote.
Modulul de Project Management a fost extins si permite acum gestiunea comuna a aspectelor financiare si operationale si centralizeaza toate tranzactiile, documentele, resursele si activitatile unui proiect. De asemenea, in cadrul unui proiect clientii pot defini subproiecte si faze, pentru o monitorizare mai atenta. Prin asociere cu SAP HANA, SAP Business One 9.2 aduce noi funcţionalitaţi la nivel de prognoza (Intelligent Forecast). Sunt disponibile modele predefinite, bazate pe date statistice precum si pe analiza informaţiilor legate de tendinţe si sezonalitate. Functionalitatile noi de planificare a aprovizionarii si productiei functioneaza atat cu SAP HANA cat si cu Microsoft SQL Server. De asemenea, noua versiune aduce si o structura simplificata la nivel de interfata si administrare, care face utilizarea mai usoara si creste gradul de adoptie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite