Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutii pentru retele de magazine in franciza: SmartCash Shop in reteaua River Woods

24 Iunie 2006




Fiind un soft foarte bun pentru comertul cu imbracaminte lucrurile au mers foarte repede. Practic, pornirea sistemului IT in fiecare magazin a durat 2 zile. Reprezentantii Magister Software au abordat fiecare instalare cu profesionalism, asigurand toate serviciile necesare: instalare, training personal, asistenta la deschidere.


MW: Puteti evalua beneficiile pe care le-a adus aceasta investitie?


Beneficiile sunt foarte mari: un bun control al stocului conduce la diminuarea pierderilor sau furturilor de produse. O gestionare foarte buna a vanzarilor te ajuta sa poti face o reaprovizionare eficienta si rapida. In relatia cu clientul este un serviciu modern si rapid care ii da acestuia un plus de incredere. In cazul nostru, SmartCash ne-a oferit si modulul de fidelizare, noi avand o baza de date de 5000 de clienti la acest moment, lucru care evident ne-a ajutat foarte mult. Posibilitatea efectuarii de analize de vanzari si financiare sunt beneficii reale in controlul unei afaceri. Pe termen lung, implementarea unui astfel de sistem aduce mari beneficii.


MW: Ce rol joaca IT&C-ul in planurile dumneavoastra de viitor?


In acest moment lucram la dezvoltarea unui sistem integrat in care sa legam softul de retail pentru reteaua de magazine SmartCash Shop, cu cel de contabilitate. Colaboram de asemenea cu firma Relenance, in parteneriat cu firma Magister Software pentru implementarea unei solutii de Business Intelligence bazata pe platforma QlikView de la QlikTech. Finalitatea eforturilor noastre este integrarea tuturor departamentelor firmei si un mai bun control al intregii afaceri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite