Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Spearhead Systems organizeaza cursuri Check_MK

14 Octombrie 2016



Spearhead Systems, furnizor de servicii si tehnologii IT, cu competente avansate in domeniul integrarii de sisteme de monitorizare a infrastructurilor informatice, anunta organizarea de cursuri de instruire in utilizarea aplicatiei Check_MK de monitorizare a infrastructurilor IT. Cursul Spearhead Systems se adreseaza profesioniștiilor IT care își doresc să-și extindă aria de expertiză.

Check_MK este o aplicație Open Source dezvoltată pe baza platformei Nagios, devenită în ultimii ani standardul industriei IT în domeniul monitorizării infrastructurilor informatice, cu o bază foarte mare de utilizatori la nivel mondial. Check_MK vine cu o tehnologie proprie de inventariere rapidă a tuturor elementelor unei infrastructuri IT și a metricilor livrate de către acestea și oferă instrumente de automatizare a monitorizării, posibilitatea creării de fluxuri de lucru, alerte și notificări, unelte de analiză și raportare etc.
Cursul Spearhead Systems "Monitorizarea sistemului cu Check_MK" este centrat pe o abordare practica a problemelor specifice:

  • Cum lucrează Check_MK
  • Utilizarea confirmărilor și a timpilor de nefuncționare;
  • Diferența între verificările active și pasive;
  • Configurarea sistemului de notificări;
  • Alocarea host-urile și serviciile utilizatorilor și multe altele;
  • Descoperirea automată și configurarea serviciilor monitorizate;
  • Configurația bazată pe reguli în funcție de tag-uri ale host-urilor, care este un avantaj în special în medii complexe;
  • Monitorizarea Distribuită (vizualizare centralizată a multiplelor servere de monitorizate).
Cursul Spearhead Systems se adreseaza profesioniștiilor IT care își doresc să-și extindă aria de expertiză. Mai multe detalii despre organizarea cursului pot fi accesate aici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite