Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Instanta a suspendat masurile cu efect retroactiv pe care ANCOM le-a impus operatorului Vodafone Romania

24 Octombrie 2016Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea Vodafone Romania si a dispus suspendarea aplicarii masurilor cu efect retroactiv impuse prin Decizia ANCOM nr. 1028/03.10.2016 privind sanctionarea neaplicarii plafonului maxim la internet mobil in roaming, pana la solutionarea definitiva a cererii de anulare a Deciziei ANCOM, ce face obiectul Dosarului nr. 6831/2/2016 aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti.

Astfel, instanta a dispus, pana la solutionarea definitiva a cererii de anulare a Deciziei ANCOM, suspendarea masurilor cu efect retroactiv impuse de ANCOM, dupa cum urmeaza:
• obligatia de a restitui, la cerere, orice suma achitata peste 60 de euro (TVA inclusa) pentru serviciile de comunicatii de date in roaming pe planuri alternative de roaming;
• obligatia publicarii si mentinerii pe website-ul Vodafone Romania a procedurii pe care utilizatorii o pot urma pentru a obtine restituirea sumelor mai sus mentionate;
• obligatia de a informa prin mijloace individuale utilizatorii finali despre posibilitatea de a obtine restituirea sumelor mai sus mentionate.
Vodafone a argumentat instantei de judecata ca nu a incalcat Regulamentul UE nr. 531/2012 invocat de ANCOM si ca masurile de remediere impuse de ANCOM nu sunt permise de reglementarile legale in vigoare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite