Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Transformarea digitala a Romaniei dezbatuta la Ziua Comunicatiilor 2017

27 Aprilie 2017




Potrivit reprezentantului Facebook, tara noastra se claseaza peste media mondiala in ceea ce priveste vitezele medii de upload/download a conexiunilor mobile si latenta acestora, precum si in privinta acoperirii retelelor 2G si 3G. Dar sub media europeana ca numar de utilizatori Internet, abonati mobili si acoperire a retelei 4G. Sunt rezultate care pozitioneaza Romania pe un onorabil loc 13, in clasamanetul general al celor 75 de tari, si locul 9 in ceea ce priveste disponibilitatea serviciilor Internet. Potrivit lui Robert Pepper, principalele zone in care trebuie depuse eforturi de imbunatatire sunt: relevanta serviciilor Internet, capitol care include si zona serviciilor adresate cetateanului, nivelul de alfabetizare digitala si crestesterea volumului de continut local.

Ca in fiecare an, expo-conferinta nationala Ziua Comunicatiilor a reunit cei mai importanti jucatori din piata IT&C cu prezenta locala si principalii actori din zona de reglementare a acestui domeniu, printre companiile care au fost prezente atat in cadrul sesiunilor dezbateri, cat si in spatiul expozitional numarandu-se Orange, Vodafone, Telekom, RCS&RDS, UPC, Huawei, Romkatel, Intrarom, Lleida.net, Radiocom, Allview, ETA2U, TP-Link, Veeam Software etc.

Ziua Comunicatiilor 2017, eveniment organizat de catre Agnor High Tech in parteneriat cu ITS Events Management, a beneficiat de o noua structura interactiva, incluzand alaturi de panelurile traditionale, dedicate operatorilor si producatorilor de infrastructura telecom, si o serie de workshop-uri tematice care au abordat dezvoltarea aplicatiilor IoT, serviciile Cloud si problemele de securitate informatica. Evenimentul din acest an stabilit un nou record de audienta, de peste 700 de participant, a declarat Liliana Balici , Director General Its Events Management.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite