Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tech Data semneaza un parteneriat cu Dell EMC pentru piata din Romania

14 Iunie 2017Tech Data Corporation anunţă că Technology Solutions, anterior o divizie Avnet şi acum parte integrantă din Tech Data, a semnat un nou acord de distribuţie cu Dell EMC pentru România, Ungaria, Slovacia şi Turcia. Astfel, Tech Data va oferi partenerilor de distribuție din aceste țări, acces la întreg portofoliul de soluții enterprise Dell EMC, inclusiv servere, networking, solutii de stocare date, cloud şi infrastructură convergentă, pentru a satisface cerințele clienţilor săi din regiune. Paul Micheș, Country Manager Tech Data România, a afirmat: „Dell EMC are o poziție foarte bună pe piața locală și un portofoliu complex de produse și servicii. Împreună vom combina competențele și experiența aprofundată a Tech Data în domeniul centrelor de date, cu tehnologiile revoluționare Dell EMC. Astfel, partenerii noștri din România vor avea capacitatea să livreze soluții de top care să redefinească viitorul sistemelor IT și să rezolve cele mai complexe provocări.”
„Extinderea acordului cu Tech Data este un pas logic pentru dezvoltarea companiei în Ungaria, Romania, Slovacia şi Turcia. Tech Data este lider în domeniul tehnologiilor pentru centrele de date, iar Dell EMC poate beneficia de reţeaua extinsă de parteneri şi de expertiza Tech Data pentru a dezvolta și oferi noi soluţii comerciale, clienților din aceste țări”, precizează Michael Collins, Vicepreşedinte senior, Canalul EMEA, Dell EMC.Acordul consolidează relaţia dintre Tech Data şi Dell EMC, lider global în furnizarea de soluții IT, cu cel mai complex portofoliu de soluțtii hardware și software. Tech Data susține dezvoltarea activității pe această piaţă, iar acest parteneriat strategic va accelera evoluţia în toată regiunea EMEA. Tech Data oferă acum portofoliul complet de soluţii Dell EMC, către 22 ţări din regiunea EMEA: Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Germania, Spania, Portugalia, Italia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Danemarca, Belgia, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, România, Slovacia şi Turcia.

Tech Data Corporation este unul dintre cei mai mari distribuitori en-gros din lume de produse, servicii şi soluţii tehnologice. Capacităţile sale avansate de logistică şi serviciile cu valoare adăugată permit ca 115.000 de revânzători să susţină eficient şi economic diversele cerinţe tehnologice ale utilizatorilor finali din peste 100 de ţări. Tech Data a generat vânzări nete de 26,2 miliarde USD în anul fiscal care s-a încheiat pe 31 ianuarie 2017. Compania ocupă locul 108 în Fortune 500® şi face parte din catalogul Fortune „Cele mai admirate companii din lume.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite