Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Tech Data lansează o marca unificata pe toate pietele

28 Septembrie 2017Tech Data, companie care acoperă la nivel global 100 de țări, distribuie cca 150.000 de produse de la peste 600 de furnizori şi are peste 115.000 de clienţi de business, lansează o marcă unificată pe toate piețele, oferind partenerilor de distribuție un portofoliu complet și neegalat de produse, soluții și servicii.
Tech Data prin noua organizatie, atât din punct de vedere operațional cât și al resurselor umane specializate, este pregatită să răspunda noilor cerințe tehnologice și de business și să ofere valoare tuturor partenerilor săi. Compania este conectată la tendințele tehnologice globale, la toate canalele de distribuție și acumulează constant know-how și experiență.
Pentru a menţine eficiența activităţii şi a păstra calitatea serviciilor livrate, Tech Data a împărţit portofoliul în două categorii majore:
Endpoint Solutions, care include PC-uri, telefoane mobile și accesorii, imprimante, periferice, consumabile, software și electronice de larg consum.
Advanced Solutions, care include cu precădere tehnologii pentru DataCenter, cum ar fi: stocare, rețelistică, servere, aplicații complexe și infrastructură convergentă/hiper-convergentă. Acest portofoliu integrează, de asemenea, și tehnologii de generație nouă: cloud, IoT, mobilitate, securitate și analytics.
Cele două direcţii vor fi gestionate unitar, iar activitatea locală a Tech Data va fi coordonată de Paul Micheş, Country General Manager.

Tech Data îşi consolidează pozitia în România, iar partenerii noştri de distribuţie vor simţi în timp scurt anvergura noii companii. Pe piaţa locală, portofoliul de Advanced Solutions, preluat de la Avnet Technology Solutions este matur, cu o viabilitate dovedită de creşterea organică din ultimii zece ani. Am crescut anual cu 30-40% şi am câştigat o poziţie respectată oferind cel mai vast portofoliul pe segmentul DataCenter şi colaborând cu cei mai importanţi System Integrators din piață. În etapa următoare, mulţumită expertizei deţinute de Tech Data în zona de Endpoint Solutions, vom investi în dezvoltarea acestei linii de business. Obiectivul nostru este să oferim cele mai bune solutii, atât din zona produselor de tip client, cât și a soluțiilor complexe pentru DataCentere, care să ajute partenerii să conecteze lumea prin puterea tehnologiei,” afirmă Paul Micheș, Country General Manager pentru Tech Data România.

În portofoliul pe care noua companie Tech Data îl distribuie în România se află furnizori precum Dell EMC, IBM, Lenovo, Check Point, VMware, Veeam Software, Oracle în categoria Advanced Solution Solutions, precum și Autodesk, Adobe și Corel la categoria Endpoint Solutions. De asemenea, compania va adauga în portofoliu produse și servicii Microsoft, prin semnarea unui nou contract de distribuție.
Pentru susţinerea partenerilor locali, în România activează şi Tech Data Academy, un centru acreditat de training pe multiple tehnologii: IBM, VMware, Veeam Technology, CheckPoint etc. Cursurile sunt susţinute de traineri interni certificaţi, lideri tehnologici cu un nivel ridicat de expertiză și experienţă practică.
Tech Data România oferă beneficiul unui singur punct de contact pentru întreaga distribuţie IT, ceea ce reduce costurile operaţionale şi scade timpul de livrare. Partenerii au la dispoziţie echipe de suport cu un nivel ridicat de expertiză și pot livra soluţii complexe, pe tehnologii de generație nouă, cu un efort investiţional minim. Astfel, vor putea creşte calitatea şi complexitatea proiectelor, fără investiţii în competenţe şi resurse proprii. Tech Data devine un link vital între furnizorii majori de tehnologie şi partenerii de distribuție care livrează aceste soluţii către piaţa locală, în conformitate cu marca globala: „Conectam lumea prin puterea tehnologiei”.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite