Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Epson anunta cea mai mare gama de videoproiectoare home cinema si pentru birou

01 Noiembrie 2017Epson aduce în România cea mai mare gamă de videoproiectoare pentru home cinema și divertisment, dar și pentru utilizarea la birou. Noile serii integrează caracteristici de top cum ar fi o durată de viaţă a lămpii foarte mare, deplasarea obiectivului pe verticală şi pe orizontală, Miracast şi duplicarea ecranului, respectiv Wi-Fi opțional în cazul seriilor office, la prețuri accesibile.

Vedem o orientare tot mai clară a cumpărătorilor de soluții de videoproiecție către echipamente mai bune, cu rezoluții mari și tehnologii noi, cum ar fi amplificarea 4K, Blu-ray UHD și suport pentru HDR. În prima jumătate a anului am vândut cele mai multe videoproiectoare interactive înregistrând o cotă de 68% din piață, 80% dintre videoproiectoarelor cu rezoluție WUXGA vândute în aceeași perioadă în România au fost Epson și am fost lider incontestabil în categoria echipamentelor cu tehnologie de amplificare 4K, conform datelor furnizate de compania de analiză a pieței Futuresource”, a declarat Simona Decuseară, Sales and Marketing Manager Epson România și Bulgaria

• Home cinema la cel mai înalt nivel – Pentru pasionații de home cinema și divertisment, Epson lansează seriile EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600 şi EH-TW5650 care dispun de caracteristici precum deplasarea obiectivului pe verticală şi pe orizontală (EH-TW5600 şi EH-TW5650), Miracast şi duplicarea ecranului (EH-TW5650) şi Wi-Fi integrat (EH-TW610 şi EH-TW650). Pentru a avea o experienţă de vizionare cu adevărat captivantă și imagini clare și cursive, utilizatorii beneficiază de funcțiile de îmbunătăţire a detaliilor şi interpolarea cadrelor, disponibile la modelele EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650. Epson anunță, totodată, disponibilitatea, începând cu luna decembrie a acestui an, a primului videoproiector ultra-short throw laser cu tehnologie 3LCD Full HD, Epson EH-LS100. Echipamentul realizează proiecții de dimensiuni mari, cu diagonala de până la 130 de inchi 43,2cm. Imaginile sunt de cea mai bună calitate datorită tehnologiei 3LCD, asigurând același nivel de luminozitate pe alb şi pe culoare (Colour Light Output - CLO) de 4.000 de lumeni și un raport de contrast optimizat de 2.500.000:1.• Business în mișcare – Pentru utilizatorii mereu în mișcare, Epson lansează modelele EB-S05, EB-X05, EB-W05, EB-U05, EB-S41, EB-X41, EB-U42, EB-W41 și EB-W42, utile atât acasă cât și la birou. Rezoluția asigurată variază în funcție de model, de la SVGA la WUXGA, au Wi-Fi opţional şi accesorii cum ar fi geanta de transport (EB-S41, EB-X41, EB-W41). Videoproiectoarele dispun de tehnologie 3LCD, luminozitate pe alb și pe culoare la același nivel cuprins între 2500 și 3600 de lumeni și pot proiecta imagini cu diagonală de până la 7,6 metri (300 de inchi). Raportul ridicat de contrast aduce detalii clare şi nuanţe intense de negru, asigurând o imagine echilibrată indiferent de natura conţinutului proiectat.
Întreaga gamă de proiectoare este uşor de configurat, datorită funcției de corecţie trapez prin care imaginea este centrată rapid. EH-TW5600 şi EH-TW5650 sunt, de asemenea, prevăzute cu zoom 1,6x şi deplasare pe verticală a obiectivului, pentru o configurare mai rapidă şi mai precisă. Modelele EB-S05, EB-X05, EB-W05, EB-S41, EB-X41, EB-W41 au conectivitate HDMI simplă, respectiv dublă în cazul modelelelor EH-TW610, EH-TW650, EH-TW5400, EH-TW5600, EH-TW5650, EB-U05.
Durata de viaţă a lămpii este de până la 15 ani pentru toate modelele anunțate. Multe dintre proiectoare oferă conectivitate Wi-Fi integrată (EH-TW5650, EH-TW610 şi EH-TW650) sau prin adaptor ELPAP10 opţional. Cu proiectoarele cu conectivitate Wi-Fi partajarea de conțint de pe orice dispozitiv poate fi făcută cu ușurință cu ajutorul aplicației iProjection.

• Videoproiectoarele Epson, vedete în turneele mondiale ale Radiohead și James Blunt – Universal Pixels a achiziționat videoproiectoare laser Epson pe care le va folosi în show-urile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați muzicieni și trupe din întreaga lume precum James Blunt, Radiohead, Chris Rea și Rick Astley. Compania specializată în proiecții la scară largă va folosi în turneele viitoare cel mai puternic model de videoproiector laser cu tehnologie 3LCD din lume, EB-L25000U, precum și modelul EB-L1505U cu o luminozitate de 12.000 de lumeni. Universal Pixels a adăugat noile produse în portofoliu din septembrie anul acesta și deja le-a folosit în turneele mondiale pe care le derulează în prezent Radiohead și Moon Shaped Pool.
Investiția în kit-ul de proiecție a fost cea mai bună alegere. Datorită unui flux stabil de proiecte, a devenit evident faptul că această investiție era următorul pas pentru noi. Fiind printre primii producători care au lansat un produs de 25.000 lumeni, Epson a fost alegerea logică. În acest an am organizat spectacole live remarcabile defășurate în unele dintre cele mai exigente locații din calendarul turneelor globale, aparținând celor mai mari nume din industria de divertisment. Capacitatea proiectoarelor Epson de a se adapta la condiții variate de lumină și mediu, alături de ușurința și viteza de instalare au fost esențiale în această reușită. În viitor, dorim să oferim proiecții 4K și suntem convinși că Epson ne va ajuta să realizăm acest lucru”, a declarat Oliver Luff, director Universal Pixels.
Decizia strategică de a investi în achiziționarea videoproiectoarelor ca alternativă la subînchiriere a fost determinată de cererea crescută față de soluțiile personalizate oferite de Universal Pixels și de multitudinea proiectelor subcontractate. Având propria gamă de proiectoare Epson, Universal Pixels va dispune de mai multă flexibilitate pentru crearea unor evenimente de impact.
”Suntem foarte bucuroși pentru decizia Universal Pixels de achiziționa proiectoare Epson. O investiție atât de semnificativă făcută într-un produs aflat în primele luni de disponibilitate pe piață arată adevărata calitate a soluțiilor Epson. Este minunat să vedem cum produsele noastre pot contribui în această industrie incredibil de creativă pentru a transpune în realitate viziunea unora din cele mai mari nume din divertismentul mondial, crescând în același timp capitalul de imagine al brandului în industria de producție video”, a declarat Charlotte Hone, Business Manager la Epson Marea Britanie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite