Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Fuziune strategică între Iridex Group Plastic și Iridex Group Construcții

16 Martie 2018



Iridex Group Plastic anunță consolidarea companiei prin fuzionarea cu Iridex Group Construcții. Compania Iridex Group Plastic va prelua în totalitate activitatea și patrimoniul Iridex Group Construcții. Toate contractele și relațiile comerciale aflate în derulare cu Iridex Group Construcții vor fi continuate la standarde înalte de profesionalism și calitate, de către Iridex Group Plastic.
În urma analizelor și a evoluției celor două companii în anul 2017, am luat în considerare consolidarea activității grupului prin fuziune cu divizia care desfășoară activități complementare. În această formulă, implementăm cele mai bune soluții pentru domenii precum mediu, construcții sau agricultură, urmărind introducerea celor mai noi și mai inovative tehnologii din lume pentru aceste domenii. Consolidarea activității companiei are în vedere atingerea obiectivelor de afaceri asumate prin strategie, atât de creștere a cotei de piață, precum și de creștere consolidată a business-ului. Obiectivul nostru este de a conduce la o evoluție anuală de 5%, cu o pondere sporită a business-ului privat în cifra de afaceri”, a declarat Adriana Mircea, director de dezvoltare afaceri, Iridex Group Plastic.
Compania realizează venituri atât din contractele din sectorul public, cât și din cele din sectorul privat. Soluțiile propuse de Iridex Group Plastic vizează, în perioada 2018-2022, o piață estimată la circa 2 miliarde de euro. Obiectivul companiei Iridex Group Plastic este de a atinge o cotă de piață de circa 10% pe fiecare dintre domeniile de activitate, de la agricultură sau transporturi, la construcții și infrastructură de mediu. În urma fuziunii compania va oferi un pachet complet de soluții și servicii care includ toate tehnologiile necesare pentru execuția la cheie a proiectelor.
În perioada următoare – 2018-2022 – ne așteptăm la creșterea investițiilor în domenii precum: agricultură, mediu, managementul deșeurilor, infrastructură, construcții, investiții firești derulate pentru evoluția comunităților din țara noastră. Suntem pregătiți pentru a oferi pieței cele mai noi tehnologii și soluții inovatoare”, a completat Adriana Mircea.
Cu peste 25 de ani de inovație, Iridex Group a fost recunoscut pentru activitatea sa continuă şi efortul depus constant în promovarea soluţiilor inteligente, prin câştigarea Premiului de Excelenţă la categoria Smart Building în cadrul Galei Smart City Industry Awards 2017, precum și printr-o serie de premii ARACO primite pentru calitatea lucrărilor realizate.

Despre IRIDEX
Înfiinţat în urmă cu peste 25 de ani, Grupul Iridex este alcătuit din următoarele companii: Iridex Group Import-Export, Iridex Group Plastic, Iridex Group Servicii Salubritate București, Iridex Group Salubritate Costinești. La nivelul întregului grup, cifra de afaceri este de circa 75 de milioane euro, iar numărul angajaților este de peste 700.
Cu acţionariat exclusiv românesc, grupul execută lucrări de infrastructură la cel mai înalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare în lucrări de construcţii civile şi industriale în ţară şi străinătate, lucrări de îmbunătăţiri funciare, gestiunea integrată a deşeurilor, proiectare şi exploatare de depozite ecologice municipale pentru deşeuri nepericuloase. Iridex implementează proiecte de pionierat în diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabilă, instalaţii de producere de energie electrică din biogaz ş.a. Mai multe detalii la: www.iridexplastic.ro



Tags: IRIDEX

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite