Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

„Independenta fata de un furnizor anume este un atu major al S&T Romania in abordarea unui client“

24 Iulie 2006




Dispunem de capabilitati financiare bune, peste medie, care ne permit ca, in anumite licitatii, sa avem avantajul unei cifre de afaceri superioare, dar si al capacitatii de a asigura acele garantii de buna executie. Legat tot de aspectele financiare, as mai adauga faptul ca, la ora actuala, avem peste jumatate de milion de euro investiti in stocuri de echipamente, pentru a putea asigura nivelurile de servicii convenite cu clientii, intr-un timp de raspuns si de reparatie garantat. Acesta este un element important mai ales pentru clientii ce exploateaza sisteme critice, cum ar fi cei din zona telecom.


Nu in ultimul rand as mai semnala certificarile de calitate obtinute, precum si o serie de certificari de mediu, in conformitate cu standardele europene.


- Care sunt cele mai noi proiecte finalizate sau in curs de derulare ale S&T Romania?


Florin Fagarasan: Lucram la multe proiecte in paralel si as aminti aici numai cateva dintre cele mai importante. Petrom este, in acest moment, cel mai important client unde lucram de la sfarsitul lui 2004 in proiecte de anvergura. Am realizat proiecte mari in Romtelecom sau la alti operatori telecom, in zona bancara, de exemplu Transfond, sau a sectorului public, cum sunt proiectele legate de sistemul national de pensii. Sunt proiecte mari, mult diferite intre ele, provocatoare, dar care ne ajuta sa ne dezvoltam in continuare capabilitatile oamenilor si companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite