Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Oracle lansează prin prima bază de dateautonomă, īn cloud, din lume redefinind această piață

28 Martie 2018




• Autosecurizare: Protejează împotriva atacurilor externe și a utilizatorilor interni rău intenționați. Aplică automat actualizări de securitate în timpul operării pentru a proteja împotriva atacurilor cibernetice și criptează automat toate datele.

• Automentenanță. Oferă protecție automată împotriva timpilor morți planificați și neplanificați, cu disponibilitate 99,995%, ceea ce înseamnă sub 2,5 minute durată nefuncțională pe lună, incluzând mentenanța planificată.

Oracle Autonomous Data Warehouse este construit pe Oracle Database 18c și este primul serviciu lansat în cadrul modelului Oracle de lansare anuală de noi versiuni software ale bazelor de date. Un catalizator de inovație cu peste 100 de caracteristici noi, Oracle Database 18c este acum disponibil pe Oracle Cloud Services, sistemele cu proiectare Oracle și livesql.oracle.com.

Companiile testează baza de date autonomă
Oracle a oferit unui grup de clienți și parteneri acces exclusiv la noua bază de date autonomă, pentru a o testa. Accenture, Hertz, QMP Health și Qualex s-au alăturat directorilor Oracle pe scenă pentru a împărtăși rezultatele extraordinare înregistrate deja cu Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud, inclusiv avantaje din punct de vedere al performanței, costuri mai mici și o mai bună securitate a datelor și sistemelor.

Anunțul urmează recenta expansiune a serviciilor autonome Oracle Cloud Platform. În acest an calendaristic, Oracle își propune să ofere serviciile Oracle Autonomous Analytics, Oracle Autonomous Mobility, Oracle Autonomous Application Development și Oracle Autonomous Integration.

Resurse suplimentare

Încercați baza de date Oracle Autonomous Database
Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud
Oracle Autonomous Database
Turneu mondial Autonomous Database Cloud
• Urmăriți Oracle Database pe Blog, Facebook și Twitter



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite