Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

GK Service a dezvoltat o soluie de gestiune hoteliera in 20 de limbi

19 Martie 2019



360 Tourist Management Pack(360 TMP) este o platformă online de gestiune completă pentru orice unitate de cazare. Disponibilă atât de pe desktop, cât și de pe mobil, 360TMP are o abordare multifuncțională, special concepută pentru a-i ajuta pe administratorii și managerii unităților de cazare să-și organizeze mai bine afacerea, să aibă un nivel crescut de eficiență și, nu în ultimul rând, să le faciliteze relația cu clienții prin obținerea un grad ridicat de satisfacție.



Platforma, dezvoltată de compania românească GK Service, estedisponibilă în peste 20 de limbi, făcând astfel posibilă utilizarea sa la nivel internațional și reușind să răspundă cerințelor variate atât din punct de vedere lingvistic, cât și informațional. Ca funcționalități, 360TMP vine cu o abordare multi-user și multi-pension, un feature special conceput pentru unitățile de cazare mari ce dețin mai multe locații sau complexele turistice și unde, de altfel, numărul angajaților care gestionează rezervările este mare.

360TMP reușește să se diferențieze de alte platforme de acest gen prin posibilitatea obținerii rapide a feedback-ului de la clienți prin trimiterea automată pe email, imediat după check-out a unui formular user friendly pe care clientul îl poate accesa în orice moment, îl poate completa și trimite printr-un singur click. Un alt plus al 360TMP este existența unui ”Tourist Info Pack”, care este trimis automat pe email clientului în momentul rezervării. Acesta conține informații relevante despre zonă, obiective turistice, recomandări de restaurante, baruri, cafenele, inclusiv informații legate acces în zonă, rute recomandate sau mijloace de transport. ”Tourist Info Pack”-ul se completează online de către administratorul unității de cazare în momentul creării contului.

360TMP oferă utilizatorilor și posibilitatea de check-in online, o altă opțiune venită în întâmpinarea unei probleme frecvente: timpul petrecut la recepție pentru completarea tuturor documentelor. Platforma le oferă clienților posibilitatea de face check-in-ul online, cu cel mult 72 de ore înainte de cazare. În privințacosturilor, 360TMPestegratuit pentru campinguri și unități de cazare cu mai puțin de 4 camere. Pentru unități de cazare mai mari, folosirea platformei estegratuită pentru primele 6 luni, după acestea, prețurile putând ajunge până la cel mult 29 de euro/ lună pentru cele mai mari unității de cazare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Mihai Stanciu
Foarte utila aceasta platforma! Multumim mult celor de la GK pentru deschidere si pentru faptul ca au tinut cont de sugestiile noastre in implementarea de noi functii pe platforma, care sa serveasca administratorilor de pensiuni ! Incurajez utilizarea acestui soft, este simplu de folosit, foarte util, usor de gestionat si cu o groaza de beneficii! Cei de la GK au fost alaturi de noi la inceputul utilizarii platformei, pentru a se asigura ca totul functioneaza OK si ca nu sunt nedumeriri din partea noastra! Profesionist si excelent, atat mai pot spune!
15 Aprilie 2019, 09:52:24
Mariana Sandor
Sunt foarte incantata! Recunosc ca la inceput am fost foarte reticenta, nu folosisem un astfel de program de gestiune inainte, eram obisnuita cu stilul vechi, dar dupa ce am discutat cu Alexandra ( Sales Manager 360 TMP) si mi-a explicat pe indelete ce poate face acest soft, cat timp as putea economisii si cate lucruri noi as putea aduce in plus pensiunii mele - am decis sa il incerc, la urma urmei este gratuit 6 luni, nu am avut ce pierde! Nu regret absolut deloc! Felicitari si multumesc pentru perseverenta! Abia astept sa vad ce noi componente mai dezvoltati pe platforma!
15 Aprilie 2019, 09:57:12