Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Noi strategii de management date

23 Octombrie 2019




A doua posibilitate constă în instruirea personalului existent în sensul pregătirii pentru adoptarea conceptelor. Problema aici constă în faptul că o mare parte din cunoştinţe vor fi teoretice şi netestate în practică. În plus, există riscul ca angajaţii astfel instruiţi să părăsească organizaţia înainte de implementarea conceptelor.

În fine, organizaţiile pot angaja consultanţi freelance care să implementeze conceptele în cadrul propriei structuri. Este cea mai puţin eficientă metodă în termeni de investiţii ale organizaţiei, deoarece aceasta pierde respectivele abilităţi umane după finalizarea contractului de implementare.

Investirea unor astfel de resurse poate constitui o mare provocare pentru firmele cu resurse limitate, dar această provocare poate fi atenuată într-o oarecare măsură prin planificare atentă, conştientizarea mai bună a nevoilor afacerii şi prioritizarea investiţiilor. Cert este că astfel de concepte duc, mai ales în cazul organizaţiilor mari, la beneficii mult mai mari decât riscurile, fapt care le va face pe acestea să fie mai bine plasate pentru a-şi menţine avantajele competitive în viitor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite