Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Identity Management – o noua modalitate de protectie avansataa resurselor IT ale companiei

22 Septembrie 2006




Solutiile pentru Identity Management reduc sansele de compromitere a datelor si a identitatii utilizatorilor din companie si permit accesul catre aplicatii si servicii fara a solicita utilizatorului sa memoreze numeroase parole. Solicitarile catre helpdesk sunt dramatic reduse prin aplicatiile automate pentru schimbarea parolei sau blocarea tokenului pierdut. Aplicatiile de tip audit permit evaluarea securitatii sistemului din punctul de vedere al identificarii utilizatorului. Prin auditarea siste-mului informatic se poate determina in orice moment compatibilitatea cu standarde internationale precum SOX, HIPAA sau GLB.


Solutiile de Identity Management oferite de S&T Romania


S&T s-a implicat activ in promovarea solutiilor de Identity Management avand in prezent parteneriate cu cei mai mari producatori din industria de profil, cum sunt, printre altii, Aladdin, nCipher, enTrust, SUN si BMC.


S&T ofera solutii complete ce furnizeaza servicii de management de certificate, token-uri USB si smartcard-uri pentru stocarea cheilor private ale utilizatorilor, module de securitate hardware pentru stocarea si protectia cheilor criptografice, softuri de audit, integrari cu diverse solutii de Directory, solutii pentru Single Sign On si Web Sign On.


Prin pregatirea intensiva a echipei sale tehnice, S&T Romania isi propune sa raspunda eficient oricarei solicitari in ceea ce priveste solutiile de Identity Management, asa cum a obisnuit sa faca si in cazul solutiilor clasice.


Solutiile de Identity Management oferite de S&T Romania furnizeaza clientilor nostri certitudinea securitatii datelor, a accesului securizat in sistemul informatic si usureaza accesul la aplicatii. Se elimina astfel necesitatea autentificarii succesive in fiecare aplicatie in parte, iar calitatea ticketelor deschise la helpdesk creste prin reducerea drastica a problemelor legate de managementul parolelor.


10%


reprezinta procentul companiilor de pe piata americana care au deja instalate suite de Identity Management (Radicati Group, 2005). Este estimata o crestere accentuata a adoptiei unor astfel de solutii, 42% dintre companiile participante la studiu indicand achizitii imediate.


70%


dintre apelurile la helpdesk sunt in legatura cu managementul parolelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite