Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Companiile rămān ținta preferată a atacurilor cibernetice

06 August 2020




Soluțiile asigură NVMe la nivelul întregii linii de produse furnizând astfel, în mod constant, rezultate de business superioare plecând de la procesarea mai rapidă a tranzacțiilor. Clienții Pure beneficiază de un timp de răspuns îmbunătățit cu o latență de sub milisecundă care se traduce printr-o rată mai bună a reducerilor de costuri.

Toate aplicațiile software sunt incluse în soluția de bază fără costuri suplimentare, caracteristicile mediului de operare are deja încorporate și activate servicii dedicate pentru reducerea volumului ocupat de date (cu până la 2x mai bune decât cele disponibile în soluțiile similare competitoare), pentru criptare permanentă a datelor în repaus, și pentru continuitate simplificată, prin replicarea datelor cu ActiveCluster ™.

Administrarea îmbunătățită AI simplifică întreținerea, monitorizarea și repunerea în stare de funcționare în curs de desfășurare prin intermediul unei platforme de management care rezolvă problemele înainte ca acestea să apară, astfel încât să puteți menține în funcțiune operațiunile critice. Stocarea și creșterea capacității acesteia se pot gestiona prin planificarea inteligentă și predictivă și prin analiza volumului de muncă.

Pure as-a-Service furnizează un nivel superior de flexibilitate și opțiuni mai variate în ceea ce privește alocarea resurselor de stocare. Această agilitate suplimentară îmbunătățește abilitatea companiilor de a răspunde eficient nevoilor specifice de business, controlând în același timp costurile și simplificând trecerea către serviciile cloud-hibrid.

În mod constant, Pure Storage este apreciat ca lider în evaluările analiștilor, incluzând aici poziționarea sa ca Lider în Cadranul Magic Gartner pentru 6 ani consecutiv. În plus, Pure și-a menținut un scor ridicat NPS (Net Promoter Score) (actualmente 82, conform Medallia), de peste 4x mai mare decât al oricărui alt competitor.

Soluția este în prezent disponibilă spre testare gratuită atât sub formă de echipament virtual, cât și ca echipament fizic. Dispozitivele fizice vin pre-configurate, pe sistem plug-and-play, așa încât implementarea în mediul de lucru efectiv și punerea în funcțiune se realizează în numai câteva minute. Setările de pre-configurare sunt stabilite de un specialist tehnic împreună cu beneficiarul, plecând de la arhitectura și nevoile specifice existente. În România, Veracomp este distribuitor autorizat Pure Storage.

*https://cybersecurityventures.com/global-ransomware-damage-costs-predicted-to-reach-20-billion-usd-by-2021/

** https://techcrunch.com/2020/07/25/garmin-outage-ransomware-sources/?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLnJvLw&guce_referrer_sig=AQAAADHGwsxj6U-SaZhOopLixslpiPzKXQtyyHi3mEXRPiDK0pyZL_h8N6J-qXiJeKjDqM8rcYRkzTft_xdBgVo2usiGW-brdsXCzfFfCPF8LsuDPWft5RcfmMJwRdsU08QiV-HooIHxGQ-eo4QfVj1W5t6utG2SdaoTkfNCiAIgY0wT&guccounter=2

***https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1110866520301304

****https://www.profit.ro/must-read/enel-inclusiv-companiile-grupului-din-romania-honda-si-nintendo-tintele-unui-atac-cibernetic-de-tip-ransomware-19387107



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite