Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Exclusive Networks lansează o revoluționară platformă de servicii la cerere și definește o nouă viziune în jurul „infrastructurii de încredere totală”

18 Martie 2021




Despre Veracomp – Exclusive Networks
Veracomp – Exclusive Networks este lider în distribuție cu valoare adăugată a soluțiilor TIC în Europa Centrală și de Est. Compania deține un portofoliu extins de tehnologii provenite de la peste 140 de producători de soluții de rețelistica, management al infrastructurii IT, securitate IT, infrastructură de telecomunicații, stocare și servere, sisteme de audio-video și de semnătură digitală, imagistică medicală, sisteme de management al documentelor, produse pentru utilizatorii casnici / SOHO, soluții pentru medii industriale și IoT. Începând cu 1 ianuarie 2021, compania face parte din Exclusive Networks.

În România, Veracomp este prezent din 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluție permanent ascendentă poziționându-se ca distribuitor consultative de soluții IT. În prezent, are o rețea extinsă de parteneri specializați, cu acoperire la nivelul întregii țări, cărora le asigură un portofoliu variat de soluții de securitate, networking, stocare și telecomunicații, servicii de suport tehnic, presales și educațional. Mai multe detalii aici: http://www.veracomp.ro/



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite