Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Maguay anunță lansarea noilor servere Maguay eXpertServer bazate pe cea de-a 3-a generație Intel® Xeon® Scalable

08 Aprilie 2021




Maguay, în calitate de producător și partener Intel Partner Alliance Titanium Level (cel mai înalt nivel de certificare Intel), precum și singura companie cu expertiză certificată Intel HPC Specialist din România, are posibilitatea și resursele pentru a construi, în cel mai scurt timp, soluții customizate, la cerere – cu posibilități de testare și dimensionare in-house - bazate întotdeauna pe cele mai noi procesoare și platforme Intel. Standardizarea și utilizarea exclusivă a tehnologiilor celor mai noi și non-proprietare stau la baza tuturor soluțiilor Maguay, fiind unul dintre motivele pentru care compania a livrat, în ultimii ani, peste 900 noduri Maguay eXpertServer bazate pe familia Intel® Xeon® Scalable, către cel mai prestigios centrul de cercetare nucleară din lume, CERN.

Pentru detalii privind capabilitățile noilor servere și o ofertă detaliată, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact dedicat sau pe e-mail, la sales@maguay.ro.

Despre Maguay Computers
Maguay este unul dintre cel mai importanți producători români de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere și storage comercializate sub marca proprie.

Conform IDC, în ultimii 10 ani Maguay este cel mai mare producător român de servere - fiind singura companie românească prezenta constant în Top 5 Server vendors. În 2012, compania a fost premiată de către Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.

De asemenea, Maguay este un important integrator de proiecte informatice complexe - capabil să implementeze și să livreze „la cheie” soluții informatice hardware și software cu asigurarea unor servicii de suport tehnic de înaltă calitate. Brand-ul Maguay se diferențiază pe piața IT din România atât prin oferirea soluțiilor personalizate (hardware și software) în funcție de nevoile clienților, cât si din punctul de vedere al orientării către cele mai noi tehnologii, la un preț rezonabil.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite