Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon anunţă lansarea noii imprimante cu alimentare din rolă, Colorado 1630, cu tehnologie UVgel

08 Iunie 2021Colorado 1630 le oferă furnizorilor de servicii de imprimare (PSP) acces la tehnologia UVgel.

Canon extinde portofoliul de imprimante de 64” cu tehnologie UVgel şi anunţă lansarea noului echipament Colorado 1630. Această imprimantă industrială este o investiţie inteligentă pentru companiile active pe piaţa de imprimare în format mare. Imprimanta oferă acces la toate avantajele recunoscute ale tehnologiei UVgel, cu o investiţie redusă, companiile având acum posibilitatea să se extindă prin preluarea de comenzi cu volum mai mic. Colorado 1630 a fost proiectat pentru a oferi rezistenţă, fiabilitate şi stabilitate, iar modelul de bază poate fi configurat în funcţie de nevoile unice ale fiecărui utilizator, prin adăugarea de opţiuni modulare precum FLXfinish, o rolă secundară de suport şi imprimare faţă-verso facilă.


Colorado 1630 a fost creat pentru produse de semnalizare, PSP şi departamente de imprimare interne şi oferă calitate superioară de 1.800 dpi la imprimare şi materiale imprimate rezistente, inodore, cu uscare instantanee pe aproape orice suport, pentru utilizări nelimitate. În modul de imprimare cel mai rapid, pentru aplicaţii precum bannere şi afişe pentru exterior, Colorado 1630 poate ajunge la o viteză maximă de 111 m²/oră. Chiar şi în modul pentru calitate înaltă, echipamentul oferă o viteză de 29 m²/oră. Acest echipament nou şi versatil oferă aceleaşi funcţii de productivitate crescută, calitate şi vesatilitate ca modelul superior, Colorado 1650. Folosind cerneluri unice Canon UVgel 460, care sunt folosite şi pentru Colorado 1650, modelul 1630 oferă imprimări extrem de clare, folosind o gamă extinsă de nuanţe.Extrem de fiabil şi uşor de folosit, acest echipament robust a fost creat pentru timp de funcţionare maxim şi timp de predare minim al lucrărilor. Costurile de utilizare sunt reduse deoarece imprimanta este foarte eficientă, pierderile sunt minime şi consumul de cerneală este mai mic cu 40% faţă de alte tehnologii. Astfel clienţii pot imprima mai mult şi îşi pot extinde afacerea. Echipamentul oferă producţie neîntreruptă şi realimentarea recipientelor de cerneală în timpul utilizării. Funcţiile de automatizare unice precum monitorizarea duzelor, mentenanţa automată a capului de imprimare şi rularea suportului de imprimare le permit utilizatorilor să evite perioadele de inactivitate inutile.

În plus, aplicaţia Canon Remote Control poate monitoriza acum, de la distanță, toate imprimantele Colorado. Acest lucru le permite utilizatorilor să verifice statusul imprimantei de la distanţă, astfel că echipamentul va putea fi folosit non-stop fără asistenţă. Aplicaţia Remote Control le trimite utilizatorilor mesaje pe telefonul mobil, cu informaţii despre statusul imprimantei, avertizări şi erori, asigurând funcţionarea fără probleme, astfel încât termenele să poată fi respectate.

OPŢIUNI MODULARE PENTRU NEVOI INDIVIDUALE

Arhitectura modulară a echipamentului Colorado 1630 le permite clienţilor să înceapă cu modelul de bază şi să aleagă din gama de module opţionale, în funcţie de nevoile lor.

De exemplu, dacă imprimanta este instalată cu o singură rolă pentru suport, dar volumul comenzilor creşte, o a doua rolă poate fi adăugată foarte uşor. Pentru eficienţă crescută, manevrarea precisă a suporturilor folosite cu Colorado 1630 asigură o registraţie aproape perfectă pentru imprimare faţă-verso. Opţiunea „print side in“ („partea imprimată în interior)“ permite imprimarea atât pe interiorul, cât şi pe exteriorul suportului, pentru versatilitate maximă. Toate opţiunile pot fi activate de la distanţă şi la cerere, fără a fi nevoie de vizite de service.

Modulul opţional FLXfinish oferă posibilitatea de a alege finisare mată sau lucioasă, fără a fi nevoie să schimbaţi cernelurile sau suportul, deoarece foloseşte o tehnică unică de tratare termică cu LED creată pentru a adăuga impact vizual aplicaţiilor precum bannere, tapet şi materiale pentru puncte de vânzare. De asemenea, această tehnologie permite imprimarea pe substraturi poroase precum hârtie necretată şi produse textile pentru semnalizare.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite