Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Program dedicat startup-urilor high-tech care vor să atragă investiții SEED de până la 1 milion de euro

19 Iunie 2021




Programul încorporează următoarele 2 module:
- modulul de “Company Valuation” în cadrul căruia startup-urile vor beneficia de acces la experți din venture capital cu care vor realiza evaluarea companie, putând accesa direct perspectiva investitorilor prezenți
- modulul “Startup Legal & VC Investments”, dezvoltat împreună cu partenerul pe zona juridică, Stratulat Albulescu, în cadrul căruia startup-urile vor beneficia de acces la avocați cu experiență în M&A și în pregătirea documentelor și strategiilor investiționale specifice investițiilor de tip VC

Prin intermediul partenerilor investiționali ai programului - GapMinder VC, fondul LAUNCHub Ventures și platforma de investiții online SeedBlink -, companiile participante vor avea oportunitatea de a-și prezenta ideile și de a se bucura de o vizibilitate valoroasă și relevantă pentru businessul lor.

Programul 1M Investment Readiness este susținut în România și Europa de Sud-Est de Google for Startups și Google Romania, care oferă finaliștilor mentoring, resurse de accelerare a startup-urilor precum și 100.000 euro în Googe Cloud credits.

Despre Techcelerator
Techcelerator este un program de accelerare care se adresează startup-urilor românești de tehnologie. Cu sedii în București și Cluj-Napoca, Techcelerator este primul accelerator din România care alocă fonduri pentru dezvoltarea companiilor aflate în faza de (pre)accelerare. Sunt vizate pentru accelerare și investiții companiile inovatoare tinere, cu potențial ridicat de dezvoltare și extindere la nivel internațional, din industrii în creștere precum: FinTech, PropTech, software, securitate cibernetică, inteligență artificială, transformare digitală, soluții IT pentru sănătate, AgTech, și altele. Techcelerator beneficiază de suportul strategic oferit de GapMinder VC și colaborează și cu alți investitori locali și europeni pentru a susțne ecosistemul tech local.

***



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite