Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Techcelerator organizează INVESTORS DAYS, evenimentul de pitching care prezintă noi oportunități de investiții īn start-up-uri high-tech

08 Octombrie 2021




1M Investment Readiness a lucrat cu start-up-uri de tehnologie din România și Europa de Sud-Est care se pregătesc să ridice o rundă de investiții de tip SEED. Sunt start-up-uri care oferă produse tech, au deja tracțiune și sunt foarte motivate să scaleze la nivel internațional. De asemenea, acestea dispun de echipe solide, parteneriate stabile și clienți.

Start-up-urile participante sunt:
1. 1ID start-up Travel Tech specializat în soluții de imigrare și securitate fără contact. 1ID oferă pașapoarte digitale bazate pe Blockchain pentru călători și tablouri de bord pentru controlul sosirilor și plecărilor în aeroporturi; realizează controlul pașapoartelor de 20 de ori mai rapid utilizând sistemul OneLink, care facilitează partajarea datelor între aeroporturi.

2. 3minutesjob.com, soluție de recrutare pe care companiile își pot posta posturile vacante în întreaga lume. Acestea sunt listate în funcție de proximitate sau pot fi găsite după nișă (de ex: locuri de muncă de relocare, locuri de muncă fără experiență sau muncă de acasă). Candidații își pot încărca videoclipuri și imagini, pot completa formulare utile pentru a fi urmăriți de recrutatori.

3. Data Against Data oferă rezolvarea unei probleme cu care ne confruntăm in fiecare zi: tot ce facem pe internet este înregistrat și colectat de un vast sistem activ, în spatele site-urilor si aplicațiilor. Data Against Data le arata utilizatorilor care companii dețin datele lor și le oferă puterea de a cere accesul la acele date sau, mai mult, chiar ștergerea lor.

4. DGROOPS este versiunea comercială a platformei SAAS pentru rezervari de grup. Oferă atât o piață, cât și un sistem de back office pentru toți participanții la o călătorie organizată în grup. Soluția digitalizează procesul analogic al rezervărilor de grup B2B.

5. Equinox XR - îți permite să ajungi la un public mai tânăr care se așteaptă la jocuri și divertisment prin Realitate Augmentată, cu campanii de marketing gamificate bazate pe locație, ghiduri turistice virtuale informative și conținut educațional.

6.Inteligg dezvoltă produse și servicii și se angajează în cercetări în domeniile energiei, transportului, mediului și aplicațiilor rurale.

7. Momsi este o aplicație și o piață cu adevărat socială doar pentru mame, care facilitează interacțiunile din viața reală și micro-comunitățile, prin potrivirea de proximitate și algoritmul de interese / nevoi comune. Momsi facilitează îngrijirea (socială) de care are nevoie fiecare mamă în primii ani și le ajută pe mame să facă economie de timp, energie și bani.

8. MOCAPP.net - este o platformă de influenceri de publicitate, o platformă SaaS data-driven care optimizează procesele în activitatea profesioniștilor în marketing și publicitate pentru implementarea eficientă a campaniilor media.

9. MyConnector este "briceagul multifuncțional suedez" al platformelor de management de evenimente. Suficient de flexibil cât să acomodeze aproape orice scenariu și suficient de complex cât sa acopere cele mai fine detalii de care agențiile au nevoie și care clienților le plac foarte mult.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite