Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Scanerele Kodak Alaris susțin procesul de transformare digitală a companiilor

30 Martie 2022



Ca urmare a accelerării procesului de transformare digitală, cerințele pentru scanerele moderne s-au schimbat. Pe de-o parte, conectivitatea dispozitivelor a devenit extrem de importantă în raport cu domeniile de utilizare ale acestora și cu structura proceselor moderne în care sunt integrate. În plus, acestea trebuie să fie dotate cu o tehnologie de ultimă generație de procesare a imaginilor, care să reducă la minimum intervenția manuală și să optimizeze calitatea imaginii și dimensiunea fișierelor. Și pe lângă cerințele de productivitate, trebuie garantată și securitatea, deoarece în ultimii ani au avut loc mai multe atacuri cibernetice decât oricând, iar tendința este cel puțin constantă.
Dacă sunteți în căutarea unui scaner care să combine toate aceste caracteristici, Kodak Alaris este pregătit să vă pună la dispoziție echipamente ce răspund noilor scenarii de utilizare.



Construit pentru astăzi, pregătit pentru mâine!
Noile serii S2000 și S3000 stabilesc un nou punct de referință pentru scanerele departamentale. Acestea combină cele mai recente tehnologii de scanare, conectivitate, flexibilitate și securitate într-un singur dispozitiv.
Fie că este vorba de utilizarea de către o singură stație de lucru ori de către un întreg departament ca dispozitiv partajat, scanerele din seriile S2000 și S3000 de la Kodak Alaris reprezintă alegerea perfectă, indiferent de locul în care sunt utilizate. Echipamentele au un procesor integrat în mod standard și, prin urmare, sunt ideale pentru mediile de tip „thin client”. Pentru a asigura flexibilitatea necesară, sunt prevăzute diverse opțiuni de conectare. Totul depinde de scenariul de utilizare! Dispozitivele pot fi integrate în rețeaua dumneavoastră și, prin urmare, în toate procesele asociate, asigurând în același timp securitatea necesară.

Firmware de încredere pentru cea mai bună securitate

Kodak Alaris acordă o mare importanță securității proceselor în care produsele sale sunt integrate. Pentru a asigura acest lucru, firmware-ul este actualizat în mod regulat și îmbunătățit permanent. Standardul HTTPS și criptarea TLS asigură transmiterea sigură a datelor și integritatea acestora. În plus, firmware-ul oferă un proces de pornire securizat, ce se bazează pe semnături RSA pentru a valida software-ul de încredere înainte de a fi executat. Acest lucru previne utilizarea de software vulnerabil la atacuri, esențial pentru sistemele interne ale companiilor. În plus, ca o măsură suplimentară de siguranță, scanerele își șterg automat memoria cache imediat ce sunt oprite. De asemenea, scanerele previn alimentarea dublă și greșită, protejând documentele originale sensibile împotriva deteriorării.

Productivitate și precizie

Scanerele din seriile S2000 și S3000 de la Kodak Alaris deţin un alimentator automat de documente, cu o capacitate ce variază, in funcţie de model, de la 70 la 300 coli.. În ceea ce privește viteza, aceasta variază de la 40 de coli/minut la 120 de coli/minut, în funcție de model. Caracteristica specială constă în faptul că toate dispozitivele digitalizează la o calitate de 200 și 300 dpi, color și dual stream, fără nicio pierdere de viteză și pot fi scanate chiar și pachete mixte de hârtie de diferite dimensiuni și grosimi, inclusiv carduri de plastic sau chitanțele subțiri de la casa de marcat. Protecția inteligentă avansată a documentelor (Intelligent Document Protection - IDP) și detectoarele de alimentare multiplă identifică problemele de alimentare cu documente și vă alertează înainte ca acestea să se transforme în blocaje sau situații de alimentare greșită.



În plus, unele modele sunt echipate cu un modul flatbed integrat. Dacă este necesar, sunt disponibile, de asemenea, un scaner plat pentru pașapoarte și un scaner plat de dimensiuni A3 pentru documente legate sau fragile, compatibile cu orice model din gamă.
Adevăratul punct forte al acestor scannere NextGen de la Kodak Alaris este tehnologia optimizată de procesare a imaginilor Perfect Page. Aceasta asigură corecția imaginilor deformate, eliminarea automată a marginilor, aliniere și luminozitate, ajustarea clarității, ajustarea inteligentă a culorii de fundal, reducerea dungilor, filtre de text și de zgomot, procesarea culorilor și multe altele. Rezultatul este realizarea unui proces OCR de o acuratețe fără precedent, cu rezultate superioare cu peste 20% față de cele oferite de modelele anterioare. Obțineți o precizie extraordinară, necesară pentru citirea codurilor de bare și în procesele critice de afaceri.
Astfel, veți minimiza introducerea manuală a datelor și veți fi pregătit pentru tehnologiile viitoare precum RPA (Robotic Process Automation) pentru a simplifica și mai mult sarcinile repetitive și a vă degreva angajații de activități consumatoare de timp și cu impact redus asupra eficienței lor.

Utilizare intuitivă
Noile scannere Kodak Alaris sunt ușor și intuitiv de utilizat. Datorită tehnologiei Smart Touch incluse, procesele recurente pot fi preconfigurate și executate cu o singură apăsare pe buton. Pentru a face acest lucru și mai ușor, noile modele au un ecran tactil mai mare. Acest lucru permite crearea de documente scanate în mai multe formate de fișier, cum ar fi imagini sau PDF cu funcție de căutare, trimiterea prin e-mail sau integrarea directă în procesele și aplicațiile de afaceri existente, fie că sunt bazate pe rețea sau pe cloud. Familia de scanere oferă soluții pentru fiecare cerință, fie că este vorba de conectivitate (USB/LAN/WLAN) sau pur și simplu de viteza de scanare.
Rezultatul tuturor acestor factori este productivitatea mai bună și costurile reduse de utilizare, datorită reducerii numărului de operațiuni manuale și a ratei de eroare mai mici. Indiferent dacă scanează pentru a arhiva sau pentru a trimite informația direct într-un proces de afaceri, scanerele și software-ul de la Kodak Alaris sunt ideale pentru domenii precum asistență medicală, guvernamental și administrație publică, servicii financiare, educație și logistică, în diverse scenarii de lucru și departamente, cum ar fi sălile de corespondență, resurse umane, finanțe și managementul înregistrărilor în toate categoriile de activități. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul Kodak Alaris și să contactați specialiștii MGT Educational, distribuitor unic al produselor Kodak Alaris în România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite