Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

Peste 8.000 de locuri bugetate, oferta Universității din București pentru candidații la admiterea 2022

04 Iulie 2022




Universitatea din București, locul unde cresc Supereroii

Adevărate spații ale devenirii, în care Supereroii își descoperă și își dezvoltă puterile de a schimba lumea în bine, cele 19 facultăți ale Universității din București oferă candidaților un proces de admitere mixt – online și offline. Informații detaliate despre modalitățile de admitere la studiile de licență ale celor 19 facultăți pot fi consultate aici. În ceea ce privește programele de master din oferta educațională a Universității din București, modalitățile de admitere pot fi accesate aici.

Odată devenit student al Universității din București, fiecare tânăr va fi ghidat de Supereroul potrivit pentru atingerea aspirațiilor lui.

Astfel, dacă ești orientat spre auto-cunoaștere și descoperirea de noi înțelesuri ale spiritului și ale lumii, sau dacă îți dorești să aprofundezi și să susții diversitatea umană și bogăția culturală a acestei lumi, Humanum îți va ghida studenția la Facultățile de Filosofie, Istorie, Litere, Limbi și Literaturi străine, Teologie Baptistă, Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” și Teologie Romano-Catolică.
Descoperă-l pe Humanum și toate superputerile pe care le deține pe https://supereroi.unibuc.ro/humanum.

Și Sociona te așteaptă să descoperi viața de student la Facultățile de Administrație și Afaceri, Drept, Jurnalism și Științele Comunicării, Psihologie și Științele Educației, Sociologie și Asistență Socială și Științe Politice. Dacă ești preocupat ca lucrurile să funcționeze bine în comunitatea ta, acolo unde îți dorești să contribui la construirea de instituții responsabile ori la promovarea și protejarea drepturilor omului, Sociona îți va fi cea mai bună prietenă. Descoper-o pe Sociona și toate superputerile ei pe
https://supereroi.unibuc.ro/sociona.

Dacă îți dorești ca, prin ceea ce faci zilnic, să aduci armonie între oameni și natură, dacă te preocupă prevenirea, prin știință, a dezastrelor naturale și protejarea naturii și a resurselor pământului, Geon îți va fi camarad în călătoria studențească la Facultățile de Biologie, Geografie și Geologie și Geofizică ale Universității din București. Descoperă-l pe Geon aici:
https://supereroi.unibuc.ro/geon.

Pe de altă parte, dacă vrei să muncești pentru un viitor mai bun pentru oameni și roboți, sau dacă vrei să deschizi, prin știința și munca ta, noi orizonturi pentru diverse forme de inteligență, te invităm să faci cunoștință cu Machina, care te așteaptă să descoperi viața de student la specializări precum Biochimie Tehnologică, Fizică Tehnologică sau Calculatoare și Tehnologia Informației. Descoper-o pe Machina și toate superputerile pe care le deține pe
https://supereroi.unibuc.ro/machina.

Nu în ultimul rând, dacă îți dorești să ai puterea de a transforma viața în chimie și chimia în viață, sau dacă vrei să lupți pentru viață prin stăpânirea numerelor, Numera te va însoți în călătoria studențească la Facultățile de Chimie, Fizică și Matematică și Informatică ale Universității din București. Descoper-o pe Numera și toate superputerile pe care le deține pe
https://supereroi.unibuc.ro/numera.

Cazare
în căminele UB și acces gratuit în Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” pentru candidații la admiterea 2022

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea din București le asigură, pe perioada admiterii, cazare gratuită în căminele UB, în limita locurilor disponibile, pentru trei nopți. Cazarea se va face la Căminul D Grozăvești (Splaiul Independenței nr. 204) și va fi posibilă în baza prezentării, la administrația căminului, a legitimației de concurs și a actului de identitate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite