Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Acces din cloud, date hardware și analize precise - Tendințele īn aplicațiile software de management video pentru 2023

15 Martie 2023




Inteligența artificială a dovedit adesea că poate face multe. O analiză atentă a datelor conduce la decizii înțelepte care pot fi luate de sistem în locul operatorului. Camerele de termoviziune care detectează depășirea unei anumite temperaturi, pot declanșa alarma în mod independent și pot notifica serviciile corespunzătoare. Datorită scurtării traseului informațional (fără a fi nevoie de acceptarea de către operator), timpul de răspuns este mult mai rapid, ceea ce se traduce direct în siguranță. Acest tip de soluție poate fi utilizat, de asemenea, pentru a menține confidențialitatea în spitale sau cămine de bătrâni, unde este necesară monitorizarea continuă a pacienților. Analiza video și inteligența artificială care utilizează datele colectate pot notifica asistenta medicală atunci când sunt detectate comportamente neobișnuite, cum ar fi statul întins pe podea sau convulsii. Datorită acestei soluții, operatorii nu trebuie să se uite în permanență la imagine, în timp ce persoana monitorizată poate experimenta mai multă intimitate, știind că nimeni nu o urmărește. Un exemplu perfect de abordare bazată pe date este Milestone XProtect, care poate fi configurat și scalat în funcție de nevoile foarte specifice ale fiecărei organizații. Este o soluție la fața locului, în care toate datele sunt stocate într-un sistem închis, ceea ce creează o alternativă excelentă la cloud, în special în industriile foarte reglementate care necesită mai mult control și supraveghere, iar datele sunt stocate la fața locului, pe echipamentele companiei. Fiind un software cu platformă deschisă, asigură, de asemenea, posibilități largi de integrare. Cu cinci variante, de la Essential+ la Corporate, XProtect permite oricărei organizații să își dezvolte cu ușurință sistemele de supraveghere video - actualizările și noile funcționalități pot fi adăugate pe măsură ce va crește afacerea.

"Indiferent de tendințele de pe piață, nu există o singură soluție potrivită care să funcționeze la fel de bine în fiecare organizație. Pentru unele companii, cea mai bună soluție va fi un cloud simplu și scalabil, pentru altele - sistemele on-premise sunt calea de urmat. Abordările hibride devin, de asemenea, tot mai frecvente, cu soluții cloud și soluții on-premise care se suprapun. Prin urmare, sistemele de supraveghere trebuie să fie adaptate la nevoile individuale și la obiectivele finale, după o analiză amănunțită a locațiilor, a numărului de camere și, de exemplu, a cerințelor de flexibilitate ale companiei"- spune Borislava Kenarova de la Milestone Systems.

Sunteți interesat să alegeți soluția VMS potrivită pentru organizația dumneavoastră? Solicitați o demonstrație și experimentați capacitățile celei mai recente tehnologii Milestone.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite