Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IMM >> Stiri si comunicate

Oportunitate pentru companii de a deveni furnizor de servicii īntr-un proiect european

17 Mai 2023




Care sunt condițiile de înscriere?

Companiile și entitățile nu sunt limitate de condiții precum cifra de afaceri sau numărul de angajați. Orice entitate care oferă serviciile deja menționate se poate înscrie în urma acestui apel. Condițiile care trebuie îndeplinite sunt următoarele:

- Aplicantul trebuie să fie o entitate juridică dintr-un stat membru UE
- Entitatea nu a declarat un faliment și nici nu a inițiat proceduri de faliment
- Entitatea nu are istoric de activități frauduloase sau nereguli financiare și practici ilegale
- Entitatea nu se află în proces de lichidare sau în dificultate în conformitate cu Regulamentul 651/2014 al Comisiei, art. 2.18.

Unde poți aplica și care este termenul de înscriere?

Pentru a aplica în calitate de furnizor de servicii, fiecare entitate juridică trebuie să completeze declarația și să semneze documentele privind procesarea datelor.

Mai mult decât atât, va trebui să creeze un cont și să încarce documentele completate și semnate, toate în format PDF.

Cine este OpenHub?

Openhub este un cluster pornit din pasiune pentru domeniul IT și tot ce înseamnă aplicații ale tehnologiei comunicației în domeniul de business. Este, în același timp, un proiect dedicat comunicării și dezvoltării în principal prin interacțiune și schimb de experiență. Așa că dacă vrei să te alături clusterului și crezi că ai idei comune, am fi mai mult decât deschiși să lucrăm împreună!

Proiecte OpenHub

1. DanubeAir este un proiect al cărui scop este utilizarea tehnologiei pentru creșterea nivelului de conștientizare a unei probleme foarte importantă, cea a calității aerului respirat din orașul Galați.
2. Leru.ro este un magazin de fapte bune care a pornit în anul 2019 în urma unei idei strălucite pornite din dorința de a face bine. Mecanismul este unul simplu, în care oamenii donează decorațiuni, obiecte sau servicii, alți oameni le cumpără, iar toți banii ajung la cauza din anul respectiv în care are loc campania.
3. Treasure Galați este o aplicație mobilă care poate organiza competiții de tip Treasure Hunt pentru echipe de oameni dornici de aventură.
4. 8 ore peste program este un eveniment în care ne dedicăm 8 ore de muncă în scopul de a ajuta ONG-uri și asociații să își atingă obiectivele. Am dezvoltat aplicații, website-uri, materiale grafice și multe alte lucruri pentru zeci de organizații non-profit.
5. Bloggers Arena Galați - Organizăm regulat un eveniment dedicat bloggerilor din zona de sud-est a României cu scopul de a aduce laolaltă voci din mediul digital. Organizăm activități de interacțiune socială, gaming și împărtășim idei despre mediul online.
6. Just Pitch - Concurs de pitching pentru finanțarea ideilor de afaceri inovatoare din zona Galați-Brăila.
7. Evenimente de specialitate - Organizăm și diferite evenimente de specialitate. Printre acestea se numără: Blog me UP!, Internet of Things, eMarketing Hub, IT Market, Next Web.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite