Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Calitate >> Stiri si comunicate

Exclusive Networks primește Gold Award 2023 din partea Fortinet

24 Mai 2023
Pentru inovațiile de marketing aduse în Centrele Autorizate de Training (ATC) Fortinet oferă Gold Award, cea mai înaltă distincție acordată de cadrul rețelei sale de parteneri.


Exclusive Networks, distribuitor global de încredere în securitate cibernetică, a anunțat recent că i s-a decernat Gold Award ATC 2023 - cea mai înaltă distincție acordată centrelor de formare Fortinet - pentru Inovare în marketing.Acest prestigios premiu vine ca o recunoaștere a valorii partenerilor Fortinet care s-au concentrat și, totodată, au derulat campanii inovatoare de marketing dedicate centrelor de training autorizate Fortinet.

Suntem încântați și onorați de recunoașterea obținută din partea Fortinet, în calitate de câștigător al ATC Marketing Innovation Award. Acest premiu este o dovadă clară a angajamentului echipei noastre de a oferi o perspectivă inovatoare și eficientă asupra securității cibernetice, de a se implica în piață pentru a crește nivelul de cunoștințe și aptitudini tehnice ale partenerilor noștri – eforturi care au ca rezultat implicit un mai bun nivel de satisfacție a clienților Fortinet. La Exclusive Networks, rămânem dedicați reducerii decalajului de competențe în materie de securitate cibernetică, suntem pe deplin aliniați cu Fortinet. Suntem pasionați și ne propunem să oferim cea mai înaltă calitate a formării si specializării profesionale in ceea ce privește tehnologiile de securitate cibernetică.” – a declarat Camille Peninque, Director Global Vendor Alliance de la Exclusive Networks.

Centrele de Training Autorizate (ATC) Fortinet au rolul de a forma și de a îmbunătăți competențele profesioniștilor în securitate, contribuind la estomparea decalajului de competențe în domeniul securității cibernetice. În calitate de ATC Fortinet, Exclusive Networks oferă un program de pregătire pentru certificare NSE susținut de profesioniști cu un curriculum recunoscut în industrie.
La nivel global, Centrele de training autorizat Fortinet (ATC) reprezintă o rețea de organizații de formare acreditate din peste 150 de țări/teritorii din întreaga lume, cu predare în 26 de limbi diferite. Cursurile sunt livrate atât în formate de clasă, cât și online și oferă aceeași formare de calitate superioară pe care beneficiarii ar primi-o direct de la Fortinet.

În prezent, Centrul de Training Autorizat Fortinet administrat de Exclusive Networks România are în echipa sa primul și unicul specialist certificat NSE7 Fortinet din România. NSE7 reprezintă cel mai înalt nivel de certificare tehnică acordată de Fortinet.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite