Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managementul eficient al documentelor cu ELOprofessional

19 Noiembrie 2006




l Workflow – prin punerea la dispozitie a unei tehnologii ce ofera transparenta asupra proceselor de afaceri, face disponibila vizualizarea fluxului ce se desfasoara între angajati si departamente si descopera procesele de creare, revedere si redistribuire a documentelor.


l Confidentialitatea datelor si securizarea confidentialitatii prin implementarea unor functii de securitate ce permit încriptarea unor colectii de documente, cu alte cuvinte permit restrictionarea accesului unor persoane neautorizate la documente confidentiale. Protectia documentelor se extinde pana la sistemul operational, astfel încat datele nu pot fi vazute într-un mod neautorizat.


l Mobilitatea: este caracteristica ELOprofessional pentru managementul informatiilor în mod descentralizat, precum si pentru domeniul vanzarilor în teren. Prezenta unui modul de replicare integrat asigura sincronizarea securizata a informatiilor si documentelor arhivate între userii mobili si arhiva de date centrala, indiferent de locatie.


l Disponibilitate crescuta de accesare de pe Internet - INTERNET GATEWAY, prin utilizarea unui browser standard (Internet Explorer, Netscape for Windows, Unix/Linux, Mac).


l Organizarea sistemului DMS în module permite integrarea si adaptarea la un sistem IT deja existent, integrarea cu solutii de e-mail si asigurarea schimbului de informatii într-un sistem complex de baze de date.


ELOprofessional este disponibil cu module ce permit optimizarea sistemului de document management în functie de cerintele beneficiarului.


l ELOprofessional Client – Software pentru userul individual la locul de munca.


l ELOprofessional Server base – Platforma arhivei si bazei de date pentru administrarea unei mari cantitati de documente pe RAID si jukebox-uri.


l ELOprofessional COLD – Import automat al datelor din spoolurile de imprimanta ale aplicatiilor de facturare (de exemplu)


l ELOprofessional BARCODE – Modulul pentru introducerea automata a costurilor înregistrate pe chitante, inventar sau a costurilor de stocare



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite