Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Admiterea la USAMV București

27 Iunie 2023





Universitatea de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară din București (USAMV București), transformată constant şi consistent pe parcursul celor peste 170 de ani de existență, este un pol de excelență al învățământului universitar de specialitate. USAMV București are peste 11.000 de studenți, fiind definită ca „o universitate pentru viață şi agricultură, prin educație şi cercetare de înaltă calitate“. USAMV București a dat startul pre-înscrierilor pentru concursul de admitere la programele de studii universitare de licență și de master derulate în cadrul celor 7 facultăți - Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria și Gestiunea Producțiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală. Daca vrei să faci parte din comunitatea #extraordinară USAMV București, află toate detaliile pe www.usamv.ro/admitere



Oferta educațională a USAMV București pentru ciclul I de pregătire în anul universitar 2023-2024 cuprinde 24 programe de studii de licență învățământ cu frecvență cu o capacitate de școlarizare de peste 2.800 locuri, din care aproximativ 1.400 locuri cu finanțare de la bugetul de stat.
Pentru candidații care nu pot frecventa programele de studii de învățământ cu frecvență Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București oferă candidaților 4 programe de studii universitare învățământ cu frecvență redusă și 3 programe de studii universitare învățământ la distanță cu un total de 1.075 locuri cu taxă.
Pentru ciclul al II-lea de pregătire oferta educațională cuprinde 29 programe de studii de master învățământ cu frecvență și 3 programe de studii învățământ cu frecvență redusă, cu o capacitate de școlarizare de peste 1.500 de locuri, din care 900 de locuri cu finanțare de la bugetul de stat.



Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București oferă condiții de pregătire profesională și practică a studenților în campusurile Agronomie - Herăstrău și Cotroceni - Medicină Veterinară, precum și în stațiunile didactice de la Moara Domnească și Pietroasa - Istrița. În cele două campusuri studențești, cu o capacitate de cazare de peste 4.000 de locuri, există toate facilitățile necesare pentru desfășurarea procesului educațional, darși a activităților extracurriculare, științifice, culturale și sportive.

Domeniile de studii pe care le acoperă USAMV București sunt: Agronomie, Biologie, Silvicultură, Horticultură, Zootehnie, Medicină veterinară, Ingineria produselor alimentare, Științe inginerești aplicate, Inginerie civilă, Ingineria mediului, Inginerie geodezică, Biotehnologii, Inginerie şi management, Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală.






Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Eori
Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Aceste Video-uri Despre Medicină, Până La De Final, Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume, Poate În Acest Fel Politicienii Vor Face Investiții În Modernizarea Și Construcția De Spitale Și Facultăți De Medicină În România: https://youtu.be/dI1d9eLJV4o?si=C5ptHUbKg74ohc-F https://youtu.be/imUtFmlRsQE?si=ioGjLZzl5aNhvbIh
19 Mai 2024, 09:28:24