Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

“Advanced Software Solutions – Whiteland“ parteneriat de success bazat pe încrederea în tehnologia informatiei

20 Noiembrie 2006




- sistem de raportare OLTP si OLAP;


- schimb electronic de date;


- realizarea de retele de comunicatii mobile si implementarea solutiilor M2M;


- controlul accesului la informatie pe nivele ierarhice.


Prin modul în care a fost proiectat si tehnologiile folosite, XPERT® Business este o solutie ce satisface cerintele de performanta, concurenta, scalabilitate, disponibilitate si securitate necesare sustinerii dezvoltarii unei întreprinderi ce activeaza într-un mediu economic supus în permanenta schimbarilor.


XPERT® Mobile SFA este un sistem al carui scop este automatizarea fortei de vanzari prin administrarea eficienta a rutelor zilnice de vizitare, a stocurilor si a promotiilor cu ajutorul terminalelor mobile.


Sincronizarea cu XPERT® Business se face folosind sisteme de comunicatii wireless.


XPERT® Mobile WMS este un sistem ce ofera posibilitatea automatizarii activitatilor efectuate în depozite si magazine.


Folosind terminale mobile si infrastructura wireless, operatorul poate efectua o serie de activitati (intrari de marfa, picking, localizarea marfurilor, livrari, inventariere) iar datele sunt trans-mise spre/dinspre PROLAG® World si XPERT® Business în timp real ceea ce duce la eficientizarea acestor activitati .


Cele doua aplicatii de tip mobile împreuna cu dispozitivele pe care ruleaza si suportul de conectivitate fac parte din conceptul de “Enterprise Mobility” implementat în cadrul grupului pentru a dinamiza activitatile operationale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite