Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cercetare si Invatamant superior >> Stiri si Evenimente

„Micul Dejun Global al Femeilor din România”, un catalizator al diversității în știință

07 Februarie 2024



Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie și Petrochimie – ICECHIM București inaugurează seria din 2024 a evenimentelor sale științifice fanion cu cea de-a treia ediție a întâlnirilor IUPAC Global Women’s Breakfast în România, care va avea loc pe 27 februarie 2024, la orele 9:30, la sediul nostru din Spaliul Independenței nr. 202, București. Tema din acest an, "Catalizatori ai Diversității în Știință", rezonează profund cu angajamentul ICECHIM de a promova inovarea colaborativă și de a sprijini chimiștii și inginerii chimiști în descoperirea întregului lor potențial.



Inovarea colaborativă este motorul succesului nostru și stă la baza misiunii ICECHIM. Suntem dedicați facilitării parteneriatelor strategice și colaborărilor între organizații, instituții de cercetare și parteneri din industrie, contribuind astfel la dezvoltarea ecosistemelor care sprijină transferul de tehnologie și inovare. Prin utilizarea experienței noastre, deschidem calea către leadership pe piață prin creștere organică și un impact durabil în peisajul dinamic al tehnologiei și inovației.

Micul Dejun Global al Femeilor din România reprezintă un eveniment de referință în angajamentul nostru față de diversitate și incluziune în comunitatea științifică. Prin reunirea cercetătorilor, profesioniștilor și entuziaștilor din medii diverse, ne propunem să catalizăm învățarea transdisciplinară în societatea cunoașterii și diversitatea de voce în cercetare.

Acest eveniment este conceput pentru a facilita formarea de lideri în sânul comunităților locale, regionale și internaționale, permițând participanților să împărtășească eficient idei și strategii pentru progres și dezvoltare organizațională. Credem în puterea colaborării și în valoarea perspectivelor diverse în stimularea inovației și progresului științific.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici. Înscrierea se confirmă ONDEMAND – în limita capacității disponibile în locație, la adresa lorena.niculita@icechim.ro.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite