Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Seria emblematică de procesoare pentru video wall ATEN obține recunoașterea la iF DESIGN Award 2024

11 Martie 2024Seria se mândrește cu o interfață ușor de utilizat, cu funcții de control versatile și componente modulare, oferind informații de neegalat pentru diverse situații.

ATEN International, furnizor mondial de top în soluții de conectivitate KVM, AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță cea mai recentă realizare: seria de procesoare ATEN Video Wall s-a remarcat în mijlocul unei concurențe acerbe la iF DESIGN Award 2024. Concurând cu aproape 11.000 de competitori din 72 de țări, această serie a câștigat renumitul premiu iF DESIGN Award 2024, bifând cea de-a doua prestigioasă distincție internațională de design pentru această serie, după Good Design Award 2023.

Premiul, obținut în cadrul categoriei design de produs, recunoaște seria pentru interfața intuitivă care acceptă diverse funcții de control și componentele sale modulare, care asigură luarea rapidă și informată a deciziilor. Seria permite afișarea, comutarea și aranjarea datelor fără efort pe ecrane de înaltă definiție, cu latență redusă.

Concepută ca o soluție modulară, seria de procesoare video wall ATEN excelează în gestionarea datelor în timp real pentru setări critice, cum ar fi cele din dispecerate, hub-uri de transport, centrele de răspuns la dezastre și centrele strategice de operare. Acesta abordează nevoile urgente în timpul crizelor, facilitând accesul rapid la informații vitale, cum ar fi fluxurile video live, diagramele de date și alertele. Dispunând de capabilități avansate multi-view, procesorul suportă și tranziționează în mod fluent între un număr de până la 16 vizualizări unice, asigurând o monitorizare cuprinzătoare și fiabilă. Această serie emblematică reprezintă convergența dintre tehnologie și practic, creând un spațiu de lucru inteligent care echipează utilizatorii cu informații în timp util."Primirea pentru doi ani la rând a premiului iF DESIGN este un motiv de mândrie pentru ATEN; aceste distincții subliniază angajamentul nostru de a prioritiza experiența clienților și de a atinge excelența în design", a declarat Kevin Chen, președintele ATEN International. "Seria de procesoare ATEN Video Wall, o ofertă emblematică din gama noastră Pro AV, a fost lăudată pentru interfața intuitivă, opțiunile versatile de control și componentele modulare care asigură funcționarea continuă. Recunoașterea sa de către juriul iF DESIGN Award format din 131 de membri reafirmă dedicarea noastră față de superioritatea designului. Aceste premii sunt o dovadă a angajamentului continuu al ATEN de a stabili noi standarde în design, făcând tehnologia mai accesibilă, mai plăcută și esențială pentru clienții noștri."

De la înființarea sa în 1954, premiul iF DESIGN a fost una dintre cele mai apreciate distincții de design, recunoscând realizările excepționale în design. Premiul evaluează un spectru larg de aspecte, inclusiv inovația și impactul, în nouă categorii: Design de produs, Design de ambalaj, Design de comunicare, Arhitectură de interior, Concept profesional, Design de servicii, Arhitectură, Experiență utilizator (UX) și Interfață utilizator (UI). Competiția din acest an a atras peste 10.000 de înscrieri din 72 de țări, subliniind importanța sa în comunitatea de design.

Câștigător iF Design Award 2024 - ATEN Video Wall Processor Series
Seria de procesoare ATEN Video Wall este proiectată pentru capacitatea sa superioară de monitorizare multi-view în timp real, ceea ce o face indispensabilă pentru aplicații critice, cum ar fi sistemele de transport public. Acesta garantează fiabilitatea sistemului 24/7 și transparența informațiilor audio-video, sporind astfel siguranța și fiabilitatea mediului și sprijinind decidenții în luarea deciziilor esențiale. În plus, seria este concepută pentru integrarea perfectă cu diferite tipuri de surse și interfețe, inclusiv HDMI 4K și carduri de decodor de streaming. De asemenea, dispune de control de vizualizare de la distanță, permițând liderilor să ia decizii rapide și să gestioneze eficient resursele prin consolidarea tuturor informațiilor relevante pe o singură platformă.

Seria de procesoare video wall ATEN va fi lansată în luna aprilie 2024. Pentru o scurtă privire asupra seriei de procesoare ATEN Video Wall, vă rugăm să vizitați următorul videoclip: Click aici.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite