Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Milestone Systems este prima companie care adoptă Codul de Conduită G7 pentru Inteligență Artificială

14 Martie 2024



Milestone Systems, furnizor de software de video management, lider în domeniu, a decis să adopte și să implementeze Codul de Conduită G7 pentru sistemele avansate de Inteligență Artificială (IA), devenind una dintre primele companii care fac acest lucru.



Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems, spune:
"Aveam nevoie de reguli pentru a asigura că IA este dezvoltată pentru a servi omenirea. Dar companiile nu ar trebui să aștepte reglementări. Ele trebuie să-și ia propriile măsuri pentru a identifica și rezolva slăbiciunile și capcanele IA pe care le dezvoltă. Când vine vorba de videoclipurile activate de IA, abia am atins suprafața beneficiilor și utilizărilor sale potențiale. Cu toate acestea, înțelegem și unele capcane, cum ar fi părtinirea și rezultatele false. La Milestone, luăm măsuri semnificative pentru a aborda posibilele riscuri ale instrumentelor noastre. Prin semnarea Codului de Conduită G7, vom continua să ne concentrăm eforturile asupra construirii software-ului nostru cu încredere, transparență și responsabilitate."

Codul Internațional de Conduită pentru Organizațiile care Dezvoltă Sisteme Avansate de IA are ca obiectiv promovarea utilizării inteligenței artificială în mod sigur, securizat și de încredere la nivel mondial. Acest cod a fost convenit de liderii G7 la sfârșitul lunii octombrie 2023, alături de un set de Principii Directoare pentru a le urma cele mai puternice democrații din lume atunci când se dezvoltă noile sisteme de IA. Decizia Milestone vine în timp ce Uniunea Europeană a convenit asupra propriului său Act privind IA.

APRECIEM ACTUL PRIVIND IA
În recunoașterea importanței Actului privind IA, Thomas Jensen a spus:
În timp ce noi apreciem Actul privind IA, suntem conștienți că va dura un timp până când va fi implementat, posibil câțiva ani. Între timp, credem că companiile ar trebui să încerce să fie înaintea reglementărilor. Nu trebuie să îngrădim inovația, dar pentru a preveni o reacție publică și de reglementare, companiile de IA ar trebui să încerce să construiască o IA de încredere. Adoptarea Codului de Conduită G7 este un astfel de pas pe care toate companiile ar trebui să-l facă pentru a ajuta la asigurarea utilizării responsabile a tehnologiei și la promovarea încrederii publice în noile posibilități pe care le prezintă."

Codul de Conduită IA al G7 poate fi găsit aici: https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/library/hiroshima-process-international-code-conduct-advanced-ai-systems

EXPERIMENTEAZĂ MILESTONE ÎN ACȚIUNE: PE 5 IUNIE 2024 LA BUCUREȘTI

Compania Milestone, alături de partenerii săi, va organiza ”Milestone Technology Day” pe data de 5 iunie la București, Hotel Novotel, cu o demonstrație de tehnologie de ultimă generație și a inovației în domeniul sistemelor de video management (VMS). Evenimentul va aduce împreună liderii din industrie, experții și entuziaștii care pot să exploreze cele mai noi evoluții din domeniul soluțiilor de supraveghere video și securitate. Participanții se pot aștepta la prezentări de valoare, demonstrații practice, discuții de interes care vor pune în valoare angajamentul Milestone Systems de a modela viitorului tehnologiei VMS.

Până atunci vă invităm să experimentați puterea și funcționalitățile software-ului Milestone VMS printr-un Demo Trail exclusiv, o experiență de testare a celei mai noi soluții de video management.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite