Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Konica Minolta prezintă 20 de subiecte și premiere europene la expoziția drupa 2024

27 Martie 2024Konica Minolta a dezvăluit multe detalii despre prezența sa la drupa 2024, unde intenționează să prezinte 20 de subiecte de interes și premiere europene. Acestea vor conține informații despre pionieratul companiei în transformarea digitală și demonstrații live pe cele mai mari echipamente pe care le-a prezentat vreodată în cadrul acestui eveniment. Konica Minolta deține unul dintre cele mai mari standuri (Hala 8b) din cadrul expoziției ce va avea loc la Dusseldorf, Germania, între 28 mai și 7 iunie 2024.Sub umbrela sloganului “See the Potential in the Future of Print”, compania va avea la dispoziție un stand de 2.400 metri pătrați, unde va demonstra modul în care susține afacerile clienților săi din industria de tipar digital, precum și modalități de producție sustenabilă, în conformitate cu filosofia Industriei 5.0. Printre acestea se regăsescnu doar procesele de tipar, ci și procesele post-procesare și îmbunătățirea debitului total al întregului proces de lucru.
Industria 5.0 este conceptul Comisiei Europene în care oamenii colaborează direct cu mașinile, iar pentru Konica Minolta, această viziune implică dezvoltarea unor sisteme și soluții unice de printare digitală cu scopul de a realiza o producție mai bogată și mai eficientă, permițând oamenilor și mașinilor să colaboreze îndeaproape.

Olaf Lorenz, director general de marketing internațional, Konica Minolta Business Solutions Europa, a declarat: „Considerăm că misiunea Konica Minolta în ceea ce privește tiparul digital este de a promova trecerea de la imprimarea analogică la utilizarea printării digitale, creând astfel o lume în care materialele tipărite cu valoare ridicată sunt realizate eficient, iar impactul asupra mediului este minimizat. Pentru a îndeplini această misiune, avem o gamă largă de domenii de aplicabilitate, de la tiparul comercial până la printarea digitală a etichetelor, ambalajelor și printarea industrială, iar ca produse și soluții, avem cel mai bun portofoliu din industrie, care include nu doar diverse sisteme de tipar digital integrate, dar și aplicații pre-printing și post-printing.”Soluții robotice unice și linii de produse complet automatizate

Printre cele mai importante momente ce vor fi prezentate de Konica Minolta la drupa se vor număra: liniile de producție complet automatizate conduse de Inteligența Artificială, un magazin web de ultimă generație și utilizarea inovativă a soluțiilor de robotică și software, inclusiv progresele majore din ingineria serviciilor la distanță.

Un viitor model din familia KM-1 va fi anunțat pe scena drupa 2024
Konica Minolta va dezvălui mai multe detalii despre următoarea generație a sistemului de tipar digital industrial cu jet de cerneală AccurioJet KM-1. Modelul de ultimă generație ce urmează a fi lansat, AccurioJet 6000, moștenește calitatea și tehnologia actualei serii și a fost dezvoltat și îmbunătățit pentru a oferi un grad de utilizare mai prietenos și o maximizare a valorii afacerilor clienților noștri.
Aplicații atrăgătoare pentru proprietarii de mărci și agențiile de publicitate

Un alt subiect abordat de Konica Minolta în cadrul drupa 2024 îl va constitui prezentarea unor configurații fără precedent și noi aplicații ce vor avea implicații de amploare nu numai pentru furnizorii de print comercial și producătorii din zonele de ambalaje și etichete, ci și pentru proprietarii de mărci și agențiile de publicitate sau artiștii grafici. Ca exemplu, Konica Minolta și MGI (MGI Digital Printing Systems) vor demonstra cum, procesele separate precum lăcuirea sau aplicarea foliei la cald, printarea, plierea și uscarea pot fi combinate într-o singură linie de producție integrată, în care AlphaJet de la MGI va fi centrul atenției.

Adoptarea unei abordări de parteneriat pentru maximizarea oportunităților
În cadrul expoziției, liderul tehnologic va avea alături mulți parteneri pentru a maximiza oportunitățile tehnologiilor sale de nivel mondial. Alături de partenerul strategic MGI Digital Technology (MGI), Konica Minolta se va bucura de prezența unor parteneri deja confirmați, precum Industrial Inkjet Ltd (IIJ), lider mondial în personalizarea la cerere, cu jet de cerneală, care alege să utilizeze pe echipamentele sale capete de imprimare Konica Minolta; Plockmatic ,furnizor global de soluții de finisare, care va prezenta produse noi; Konica Minolta Sensing; Acco; Fiery și mulți alții.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite