Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Construirea unei baze solide pentru securitatea cibernetică a soluțiilor dvs. video

28 Martie 2024




Importanța securității pe mai multe straturi
O breșă cu efect major în 2021 ne oferă o lecție serioasă despre ceea ce poate merge prost atunci când nu reușiți să vă securizați eficient sistemele de camere. Un atac cibernetic asupra unui furnizor de sisteme din SUA a expus înregistrări video de la 150.000 de camere, dar și informații financiare sensibile ale clienților de nivel înalt. Hackerii au obținut acces la sistemele furnizorului folosind un nume de utilizator și o parolă care au fost expuse în domeniul public. Acest lucru ilustrează importanța unor obiceiuri bune în privința parolelor (schimbări periodice de parole, folosirea parolelor greu de ghicit și instruirea oamenilor pentru a nu-și împrumuta parolele altora).
Peste 100 de angajați aveau privilegii de „super admin” în sistemul furnizorului, care dădeau acces la filmări de la mii de camere ale clienților, fapt necunoscut de către ei. Setarea nivelului de acces corect pentru fiecare utilizator asigură că riscul și răspândirea potențială a unui hack sunt limitate. Altfel spus, cu cât ai mai mulți administratori, cu atât mai multe ținte sunt pe care hackeri le pot valorifica.
În cele din urmă, alături de înregistrările de pe cameră, hackerii ar putea accesa prin breșe și informații financiare sensibile și despre clienți. Separarea rețelei video de rețeaua IT limitează gravitatea acțiunilor unui hacker care accesează sistemul dvs. Îi poate împiedica să acceseze datele financiare și despre de produs sau despre operațiuni și alte sisteme sensibile.

Securitatea cibernetică este continuă
Toate acestea fiind spuse, fiecare sistem va avea vulnerabilitate, iar spațiul de securitate cibernetică este în continuă evoluție. Printr-o abordare conștientă, controlată și responsabilă atunci când utilizați imagini video, veți putea proteja în mare măsură organizația dvs.
Pentru a vă ajuta în călătoria către o rețea video securizată cibernetică, Milestone Systems găzduiește o serie de seminarii web de securitate cibernetică. Indiferent dacă începeți de la 0 o strategie de securitate cibernetică sau vă gândiți să vă bazeți pe măsurile de securitate ciberneticî existentă, aceste seminarii web și evenimente vă vor ajuta să construiți reziliența în sistemul video al organizației. Mai multe detalii despre aceste seminarii web, inclusiv primul webinar despre elementele de bază ale unei strategii de securitate cibernetică video, pot fi găsite aici: t.ly/nuvno.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite