Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SolvIT Networks se extinde in regiune

23 Decembrie 2006



SolvIT Networks - Computer Associates Partner, anunta deschiderea primei filiale in afara tarii, la Atena. Dupa o lunga perioada in care a dezvoltat proiecte de anvergura pentru CA in mai multe tari din regiune, proiecte in care a implementat solutii complexe de IT Systems Management, Service Management, Change Management, ITIL, cu un procent de reusita de 100%, echipa SolvIT Networks a decis ca este un moment potrivit pentru extinderea la nivel regional.


“Actiunea se inscrie in strategia SolvIT Networks de a deveni cel mai important centru de competente al CA in SE Europei. Bazandu-ne deja pe cea mai experimentata echipa de suport pentru solutiile CA din regiune, compania si-a propus deschiderea unor prezente proprii in tarile in care deja activeaza, scopul fiind furnizarea locala de solutii de IT Infrastructure Management si suport. Exista in acest moment alte trei locatii probabile pe care le vizam, cel putin doua dintre ele fiind obiective pentru anul 2007” a declarat Mihai Scemtovici – Business Development Manager.


“In regiunea sud-est europeana implementarile in conformitate cu metodologiile ITIL sunt la inceput in comparatie cu tarile vestice unde exista deja o traditie. Pe de alta parte companiile care doresc implementarea unui asemenea set de practici recunoscute sau doresc doar automatizarea proceselor prin implementarea unor reguli stricte de change & configuration managemement sunt din ce in ce mai numeroase. Inexistenta unei traditii si a unei baze solide de raportare face o asemenea implementare foarte dificila, rolul consultantului care realizeaza analiza si implementarea devenind astfel unul critic, experienta anterioara in implementarea de proiecte similare fiind astfel un element cu adevarat diferentiator” a mai declarat oficialul companiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite