Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TotalSoft da amploare comunitatii utilizatorilor Charisma

23 Decembrie 2006




l BMW Group a ales Charisma pentru filialele de leasing din Grecia (BMW Financial Services si BMW Hellas) si a declarat implementarea sistemului drept noul standard de performanta pentru proiectele IT ale companiei;


l TotalSoft a ocupat locul 2 in Capital „Top 100 - Cei mai buni angajatori pentru care sa lucrezi”


l Raiffesen Leasing International Austria a ales sa implementeze Charisma in filialele sale din Albania si Bulgaria


***


1. Diana Ionescu, IT Manager Agnes Toma


Diana-Ionescu“Pentru mine evenimentul a avut o utilitate deosebita si regret oarecum ca nu am participat si anul trecut. Am vazut modulele noi si functionalitati noi aduse celor existente. Mi-au facut o impresie foarte buna Charisma Human Capital Management si Charisma Analizer, un upgrade pentru Assistent Manager si care deschide perspective ample de raportare detaliata. Un indicator important pentru mine si, in egala masura, pentru managementul companiei este si competitivitatea produsului. Conform prezentarilor, aceasta este foarte ridicata. Cand afli ca aplicatia pe care o folosesti este utilizata de nume mari ca HVB-Tiriac sau BMW, nu poti fi decat extrem de multumit de alegerea facuta. Consider importanta si intalnirea cu alti utilizatori, pentru ca as vrea sa inteleg cum a decurs implementarea in alte companii, cum au fost depasite momentele dificile etc. Noi suntem la jumatatea implementarii si ma astept la o stransa colaborare cu TotalSoft si la o informare permanenta despre produsele noi.”


2. Sandu Silviu, responsabil ERP, Romib SA


Sandu-Silviu„Romib Grup este un grup de firme care executa proiecte complexe ca antreprenor general, intreaga activitate fiind gestionata de Charisma Enterprise. Nu suntem la prima participare la eveniment; foarte interesanta ni s-a parut aplicatia de Mobile Reporting care este un sprijin util in activitatea managerilor. Acestia calatoresc foarte mult, laptopul nu le este mereu la dispozitie, iar primirea unor informatii pe telefon este foarte indicata; credem ca aplicabilitatea ar fi una imediata si la noi in companie. Suntem multumiti de produs, asteptam imbunatatirea timpilor de raspuns la orice problema si o comunicare cat mai eficienta. Ma voi intoarce in companie cu mesajul ca putem exploata aplicatia la adevarata ei complexitate. Totul este sa o folosim cu incredere."


3. Mioara Abagiu, Responsabil IT la firma TC Affaires din cadrul grupului Carolifoods


Mioara-Abagiu“Suntem foarte apropiati de echipa TotalSoft si cred ca la dezvoltarea unor functionalitati am fost si noi implicati. Firma este atenta la feedback-ul oferit de clienti si consider ca vine in intampinarea cerintelor noastre. De fapt, acesta este si unul dintre motivele pentru care am ales sa lucram cu TotalSoft. O sa expun managementului si unele dintre functionalitatile noi prezentate aici si sper sa identificam unele oportunitati, mai ales ca si Carolifoods este in extindere. Chiar daca unele module prezentate in conferinta nu au legatura cu activitatea noastra, apreciem dinamica firmei si extinderea din ultimul an, precum si companiile mari care utilizeaza Charisma. Toate ne confirma ca am facut o alegere buna.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite