Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Intergraph Corporation anunta conferinta Intergraph 2007

23 Decembrie 2006



Intergraph Corporation a anuntat ca editia 2007 a conferintei Intergraph va avea loc intre 11 si 14 mai in Nashville, Tennessee, la Gaylord Opryland Resort & Convention Center.


Intergraph-07In al doilea an, aceasta conferinta internationala se va focusa pe tema “Realizeaza-ti viziunea”, aratand cum clientii utilizeaza software de management al informatiei spatiale pentru a face fata provocarilor.


“Participantii au reactionat pozitiv la Intergraph 2006, prima manifestare de acest fel“, a declarat R. Halsey Wise, Intergraph President si CEO. “Intergraph 2007 va arata strategia si viziunea organizationala, va sublinia angajamentul nostru de a oferi o gama completa de tehnologii spatiale si de proiectare avansate si de a veni in intampinarea tendintelor economice, sociale si politice care duc la o cerere crescanda pt date spatiale real-time corecte.”


Managementul, utilizatorii si comunitatea de parteneri Intergraph va participa la programe specifice industriei explorand cele mai bune practici dezvoltate pentru maximizarea beneficiilor solutiilor software Intergraph. Participantii vor participa la training-uri, vor discuta si evalua aplicatiile software-ului Intergraph pentru tehnologie spatiala si proiectare, din perspectiva utilizatorilor, partenerilor si a companiei Intergraph.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite