Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Solutie SAP pentru utilitati

24 Decembrie 2006




Work Management (Managementul Muncii), Device Management (Gestiune Aparate), Meter Reading (Citire consum), Billing & Invoicing (Facturare), Contract Account Receivable and Payable (Contracte Clienti) sunt cateva din functionalitatile componentei SAP for Utilities care asigura intreaga gama de procese specifice companiilor de utilitati.


Facturarea (Billing & Invoicing) este functionalitatea centrala a solutiei SAP for Utilities. Solutia asigura facturarea tuturor tipurilor de categorii si servicii pentru o companie de utilitati. In plus, se pot incorpora produse si servicii care au fost procesate si facturate, precum si rezultatele contoarelor din sistemele de facturare externe, astfel incat sa se poata ajunge la performantele de furnizor de servicii (ASP), compania oferind optional sisteme de facturare la terti foarte atractive si rentabile. Modulul furnizori si plati este special conceput pentru a indeplini necesitatile procesarii in masa.


Managementul muncii si activelor (Asset & Work Management) permite procesarea zilnica a unui numar mare de comenzi de lucru. Capacitatile de management al activitatii oferite de SAP for Utilities sustin procesarea comenzilor centralizate pe active, munca si clienti. Reunirea acestora intr-o singura solutie ofera un mecanism integrat de suport pentru clienti. Se pot integra de asemenea capacitatile de management al muncii ale SAP for Utilities in sistemele externe precum proiectarea asistata de calculator (CAD), sistemele informatice geografice (GIS), sistemele de management al pierderilor sau sistemele de control de supraveghere si de achizitie a datelor (SCADA).


Computer Sharing Bucuresti este constienta ca implicarea sa in implementari in domeniul utilitatilor reprezinta o provocare la care raspunde printr-o permanenta perfectionare profesionala a intregului personal si prin responsabilizarea tuturor consultantilor ce sunt angrenati in aceste proiecte.


Toni Paraschiv
Senior Consultant SAP Project Manager



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite