Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Strategia si principiile de dezvoltare

21 Martie 2007




* care aplicatii au fost utilizate unde, cand si de catre cine,


* care campuri de date au fost modificate si,


* cum au fost efectuate modificarile de date.


CSB-System da posibilitatea definirii grupelor de utilizatori sau a utilizatorilor individuali cu anumite drepturi de acces. In cadrul aceleiasi grupe de utilizatori, utilizatorii individuali au de obicei sarcini asemanatoare si totodata drepturi egale de acces la programe. CSB-System este in mod obisnuit protejat prin parole, astfel incat fiecarui utilizator ii este alocata o parola personala. Dupa introducerea numelui si a parolei se elibereaza accesul asupra modulelor pe care administratorul de sistem le-a alocat pentru aceasta grupa de utilizatori. Programele asupra carora utilizatorul nu trebuie sa aiba acces nu apar in meniul program.


In cadrul programului, utilizatorul are un statut atribuit. Acest statut de utilizator defineste drepturile sale pentru fiecare aplicatie a CSB-System. Programul „intrare comenzi“ poate cuprinde de ex. parametrii pentru campul „pret“ cu urmatoarele puncte:


* Utilizatorul vede pretul: da sau nu


* Utilizatorul poate modifica pretul: da sau nu


* Utilizatorul poate modifica pretul in limita unei marje de toleranta


In acest fel detineti un control permanent asupra accesului unei grupe de utilizatori sau asupra unui utilizator individual in CSB-System si se garanteaza o integritate ridicata si o siguranta sporita a datelor.


www.csb-system.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite