Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Romsoft, o interfata intre client si tehnologiile IT&C

28 Aprilie 2007




Structura complexa a proiectelor a determinat o implementare pe o durata de aproximativ 1 an, asigurand companiilor beneficiare siguranta unui sistem bine configurat, un data-center puternic, dimensionat corespunzator pentru sustinerea atat a nivelului actual al cerintelor, cat si pentru dezvoltarile ulterioare, completat de infrastructura de comunicatii capabila sa permita comunicarea in timp real a tuturor unitatilor componente ale companiei beneficiare.


Proiectul PetromService SA este unul dintre proiectele de mare anvergura din Romania, cuprinzand aplicatii Oracle de tip ERP (Oracle Financials, Purchasing, Order Management, Inventory, Enterprise Assets Management, Project Costing, Project Billing, Oracle Financial Analyzer), colaborative (Oracle Collaboration Suite), hardware HP si comunicatii. In prezent, totate entitatile PetromService (centru, sucursale, puncte de lucru) lucreaza in Oracle. Pentru a asigura infrastructura necesara sustinerii acestui sistem informatic complex, PetromService a realizat impreuna cu RomSoft unul dintre cele mai mare, Data-Center din tara.


Proiectele CE Turceni si Rovinari au fost obtinute in urma organizarii de catre aceste companii a procedurii de achizitie publica prin negociere competitiva respectiv licitatie deschisa. In ambele proceduri, oferta RomSoft a fost declarata castigatoare, dovedind competitivitatea si conformitatea completa fata de cerintele autoritatii contractante. Sistemul de gestiune manageriala Oracle E-Business Suite ofertat, impreuna cu infrastructura hardware HP, au fost implementate cu succes, reprezentand astazi un suport solid pentru desfasurarea eficienta a activitatilor, siguranta tranzactiilor, dar si un sistem complex si stabil pentru administrarea celor doua companii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Minime
16 Mai 2007, 11:13:29