Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SOLIS - solutie completa pentrumanagementul vanzarilor si a relatiilor cu clientii

28 Aprilie 2007



Printre solutiile software pentru firme de import si distributie se remarca SOLIS, dezvoltat de Nemesis IT. Spre deosebire de majoritatea solutiilor de tip ERP-CRM, care sunt generale, avand ca scop rezolvarea problemelor oricarui tip de intreprindere, SOLIS este o solutie de nisa care rezolva problemele specifice acestui model de business.


Ce aduce nou sistemul SOLIS?


SolisUn sistem client-server cu interfata web, pentru a sustine reprezentantii de vanzari si sediile din teritoriu, un modul CRM (Customer Relationship Management) complex, urmarirea documentelor comerciale si a contractelor conform fluxului ISO, un catalog de produse online, usurarea procesului de ofertare, transformarea inteligenta a comenzilor clientilor in comenzi catre furnizor, cu urmarirea livrarilor catre clienti la venirea marfii, urmarirea activitatii de service a echipamentelor.


Agenda de clienti


SOLIS are ca nod central de cautare clientul caruia ii sunt asociate toate informatiile necesare: date de contact, clasificare, reprezentantul de vanzari, situatia platilor, ultima oferta, ultima comanda, ultimul contract, ultima activitate de service.


Totodata se poate urmari in detaliu istoricul interactiunilor: persoane de contact, telefoane si vizite, oferte trimise, comenzi primite, contracte semnate, istoricul activitatii de service.


Este impresionanta posibilitatea de planificare a activitatii comerciale prin introducerea de alerturi in agenda. Clientii se pot imparti pe grupuri, clase, categorii, in vederea efectuarii de campanii de marketing si trimiterii de comunicari: scrisori, email-uri sau fax.


Ofertare


Catalogul de produse, politica de preturi si template-urile, permit o ofertare usoara si rapida cu eliminarea activitatilor repetitive. Ofertele sunt generate in format pdf si pot fi compuse rapid pe baza de modele de oferta. Baza de date este istorica, fiind accesibile toate ofertele trimise in timp catre clienti.


Procesarea comenzilor



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite