Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Profilul angajatului: o protecţie proactivă īmpotriva ameninţărilor insiderilor

30 Mai 2007





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
vasile
va rog sa luati masuri cu privire la exploatarea abuziva a anajatilor de la e.m./lonea sectorul 7 transport,muncitori care lucreaza in fiecare zi cite 10 ore cel putin dar sint pontati si platiti doar 8 ore. va multumesc.
19 Ianuarie 2009, 08:13:54
jeleanu andreea
Buna ziua,numele meu este Jeleanu Andreea Simona,am fost angajata la firma SC VIOSIP SRL,str.Garii,FN din Campia Turzii,judetul Cluj.In prezent am demisionat din cauza ca patronii firmei aveau lipsa in gestiune si mi-au tras din salariu incepand cu luna noiembrie 2008.Am fost incadrata cu minimul pe economie si incepand cu luna noiembrie 2008 mi s-a tras din salariu cate 200 de lei.Am demisionat in 9 februarie 2009,iar pe luna ianuarie am luat un salariu de 100 de lei.Este ceva normal sa se intample asa ceva?Dintr-un salariu minim pe economie sa primesc 100 de lei? Cand am primit salariul am intrebat de ce primesc asa putin,iar patroana firmei sustine ca cineva trebuie sa plateasca lipsurile din gestiune.Asa ceva nu este posibil.Va rog daca dumneavoastra va ocupati de aceste cazuri sa luati masuri!Nu suntem bataia lor de joc!Si in plus pe langa faptul ca nu ne plateste,intr-un an si jumatate cat am lucrat am primit 9 zile de concediu de odihna,iar restul zilelor nici macar nu mi le-a platit. Va rog sa-mi dati un raspuns cat mai urgent sau spuneti-mi unde sa merg sa rezolv problema,pur si simplu isi bat joc de noi,de toate angajatele.La cine sa ma adresez? Multumesc mult! Jeleanu Andreea Simona
24 Februarie 2009, 03:35:44
simona
Andreea cu aceeasi problema ma confrunt si eu acuma ..am lucrat la o firma nu vreau sa`i dau numele iar de curand am demisionat ...Bineinteles ca acum trebuie sa`mi opreasca din salariu lispurile din gestiune la pret de vanzare..vreau sa zic ca pana acum acestea au fost platite la pret de intrare ...si nush cum pot sa ne prosteasca asha pe fatza incat acum sa le platim ca si cum noi le`am furat ..Voi merge pana in panzele albe sa se faca dreptate pentru ca ei nu au asigurat in magazin niciun fel de conditii pentru a prevenii aceste incidente cum ar fi camere de luat vederi,sisteme de alarma nu ..un agent de paza nu ..adik pentru ei e simplu ....hotii intra ca la ei acasa ....VA ROG SA MA AJUTATI PENTRU CA NU STIU CUM SE PROCEDEAZA IN ASTFEL DE SITUATII !!! PANA LA URMA PATRONII AU DREPTUL SA NE OPREASCA DIN SALARII BANII PENTRU FURTURI?...???
12 Septembrie 2009, 02:50:42