Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link Romania: ,,Avem solutii complete pentru mediul enterprise”

22 Septembrie 2007




Pentru noi, toti sunt importanti. Nu punem un accent important pe volum, acesta nu este totdeauna relevant. Un partener focalizat pe retail poate avea un volum mare de afaceri cu D-Link, dar sa nu fie atat de atasat de brand. Pentru mine e la fel de important un partener cu un volum de vanzari la jumatate, dar cu implicare in licitatii, proiecte mari etc si implicit in pregatirea si certificarea oamenilor. Procentual, acesti parteneri aduc un profit mai bun.


Chiar daca nu exista studii pe segmentul networking, cum evaluati cota de piata detinuta de D-Link?


Pozitia de lider pe segmentul de wireless ne-am pastrat-o si suntem un lider absolut. Daca vorbim in termeni generali, suntem in continuare mult in spatele Cisco, dar nu a fost niciodata o tinta realistica sa ii depasim. Obiectivul nostru este sa devenim o alternativa numarul 1 la Cisco, cu performante la fel de ridicate, dar accesibila si clientilor din segmnetul SMB/SoHo. Dupa cifra de afaceri, numar de parteneri si prezenta in piata locala, suntem deja probabil pe locul 2.


Un mesaj catre parteneri, catre piata…


Mesajul meu catre parteneri este sa aiba incredere in produsele D-Link si sa incerce sa vanda tot mai mult in segementul corporate, deoarece marginile sunt motivante, iar ulterior se pot vinde si alte solutii si servicii.


Interviu de Gabriel Vasile



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite