Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

AMD lanseaza platforma "Spider"

05 Decembrie 2007



La doar 14 zile de la premiera internaţională, AMD a prezentat platforma “Spider”. “Spider” este primul produs complet lansat de la fuziunea AMD/ATI care oferă oportunitatea de a prezenta în piaţă o soluţie totală destinată mediilor IT.
“Suntem foarte entuziasmaţi să observăm că în România platformele sunt deja promovate, acest lucru va face fericit orice utilizator final şi va ajuta piaţa locală să creeze oferte diferenţiate, optimizate şi în acelaşi timp extrem de competitive”, a declarat Ramona Prodea, AMD General Manager regiunea Balcanică.
Platforma prezentată are în componenţă un processor Phenom quad-core de ultimă generaţie, împreună cu o placă grafică cu capabilităţi HD îmbunătăţite. Platforma “Spider” suportă tehnologia CrossFireX permiţând utilizatorilor să instaleze până la 4 plăci grafice simultan, pe acelaşi sistem.
“Pentru prima dată în industria de IT a fost creeată o platformă cu scopul de a optimiza toate componentele cheie ale unui computer. “Spider” reprezintă un pas important in dezvoltarea tehnicii de calcul şi totodată un exemplu perfect al succesului fuziunii noastre în prezent şi pe viitor”, a declarat Pierre Brunswick, VP Sales şi Marketing Manager pentru Europa de Est. Unul dintre principalele avantaje ale acestui sistem este cu siguranţă incredibila eficienţă în consumul de energie şi aria de utilizare foarte extinsă.
Sasa Marinkovic, Senior Product Manager – Graphic Group, a vorbit despre performanţele uimitoare ale procesorului graphic HD 3800, care este disponibil pe piaţă la un preţ mult mai mic, însă cu o creştere de performanţe de 108% în comparaţie cu produsele precedente.
Pentru a demonstra beneficiile platformei lansată astăzi, evenimentul a avut susţinerea distribuitorilor locali: ProCA, UltraPRO Computers, Complet Electro Serv şi Romsoft, prin expunerea de soluţii complete disponibile utilizatorilor finali începând chiar de astăzi.
Mai multe informaţii referitoare la platforma “Spider” puteţi găsi pe www.amd.com



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite