Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Cisco a inregistrat venituri cu mult sub asteptari

07 Februarie 2008



Profiturile Cisco Systems pentru a doua jumatate a trimestrului fiscal, s-au incadrat in previziunile analistilor de pe Wall Street, fiind sub asteptarile companiei, conform AP.


Cisco a inregistrat in a treia parte a trimestrului fiscal, o crestere cu doar 10 procente in vanzari, cu mult sub cele 15 procente prognozate de analisti.


Oficialii Cisco au afirmat ca multe companii au inceput sa devina foarte atentecu investitiile pe care le fac in echipamentele Internet, dar anticipeaza ca cererea de pe pietele nou dezvoltate,va ajuta in curand cresterea profiturilor si implicit a investitiilor in echipamente IT&C.


In prezent, actiunile Cisco au inregistrat un declin, coborand cu 1.77 dolari (aproape 8%), la 21,31 de dolari.



Valoarea de piata a companiei a fost redusa cu o treime, coborandde la peste 200 de miliarde de dolari in noiembrie, anul trecut, la aproape 140 de miliarde in prezent.


Cisco, a anuntat miercuri, ca venitul net inregistrat a fost de 2.06 miliarde (33 de centi/actiune), in ultimele trei luni, in crestere cu 7 procente fata de perioada similara inregistrata anul trecut.


De asemenea, vanzarile au urcat aproximativ 16 procente in timpul ultimei perioade, urcand de la 8.44 de miliarede la 9.83 de miliarde, in timp ce analistii se asteptau la9.8 miliarde.


Cisco a delcalar ca ainregistrat cresteri la toate categoriile importante de produse, incluzand router-ele si switch-urile care directioneaza traficul de Internet.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite