Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Productie >> Stiri si comunicate

Camere video de ultima generatie de la Panasonic

22 Aprilie 2008



La Panasonic ideile prind viata pentru a ne face tuturor viata mai usoara si ma interesanta. Cum nu toata lumea stie sa picteze amintirile se pot imortaliza cu aparate foto, sau cu camere video. Daca pentru a filma sub apa era nevoie atat de camere scumpe, cat si de profesionisti, acum Panasonic a scos pe piata o camera de marimea unei posete de duduie, usoara si lesne de manevrat de orce "newbie". In ultimul timp toata lumea incearca sa isi puna filmuletele realizate cu telefonul mobilpe celebrul site Youtube insa pentru a uploada filmele realizate cu camere mari cerea cunostine de editare video.Panasonic a gasit solutia: un soft incroporat care converteste filmuletul in marimea acceptata de Youtube. Pentru cei care vor sa isi arhiveze amintirile din calatorie, de la nunti sau chiar filmari inedite pe strada,noile camere video fie salveaza pe un hard incorporat (60 Gb) sau pe memory card ce s-a filmat fie scriu direct pe un minidvd filmele facute.


Panasonic lanseaza si în aceasta primavara, noi modele de camere video: HDC-SD9, HDC-HS9, SDR-SW20, SDR-S7, SDR-H280, SDR-H60, SDR-H40, VDR-D50, NV-GS330, NV-GS90. Noile camere prezinta caracteristici de o noutate absoluta ce duc la o îmbunatatire considerabila a procesului de filmare, chiar si atunci când „cameramanul” nu este un profesionist – un exemplu în acest sens este facilitatea Intelligent Shooting Guide care doteaza modelele HDC-SD9 si HDC-HS9. De asemenea, prin modelele SDR-SW20 si SDR-S7 Panasonic a încercat sa raspunda tendintei actuale a consumatorilor de a utiliza camera video în viata de zi cu zi, ci nu numai la evenimente speciale. Modelul SDR-SW20, pe lânga faptul ca este foarte compact, este rezistent la apa, la soc si la praf.


Camerele video HDC-SD9 si HDC-HS9 înregistreaza la rezolutia full-HD de 1920x1080 pixeli (25 de cadre pe secunda), capturând astfel imagini cu o frumusete si bogatie a culorii imposibil de egalat. Cele doua modele prezinta si noi facilitati cum ar fi Face Detection si Intelligent Shooting Guide care faciliteaza capturarea cadrelor fara greseli. Ambele modele ofera si sistemul 3CCD original de la Panasonic, Advanced O.I.S. (Stabilizator Optic de Imagine), precum si un obiectiv Leica Dicomar - trei tehnologii care se reunesc pentru a livra imagini full-HD de o frumusete desavârsita.


SD9 debuteaza ca fiind cea mai mica si mai usoara camera video 3CCD full-HD din lume. Deoarece cardurile de memorie SD nu necesita mecanism de transport, SD9 este foarte rezistenta la impact extern.


De asemenea, SDR-SW20 si SDR-S7 debuteaza într-un moment în care trendul catre utilizarea zilnica, în orice împrejurare a filmarilor video creste puternic. Aceste doua modele, care ofera dimensiuni si greutate reduse, precum si o mobilitate determinate de cardurile de memorie SD/SDHC, permit utilizatorilor sa captureze imagini în miscare cu aceeasi lejeritate si lipsa de griji de care se bucura si în cazul camerelor foto digitale compacte.


Noua camera SDR-SW20 combina o carcasa rezistenta, compacta, cu rezistenta la apa, care permite utilizarea si în apa de mare pâna la o adâncime de 1,5 metri, rezistenta la soc, care protejeaza împotriva caderilor de pâna la 1,2 metri si rezistenta la praf.


Noul SDR-S7 este un model stilat cu o caracsa extraordinar de compacta compacta – se potriveste exact în palma, fiind astfel potrivita pentru orice împrejurare.


Camerele video SDR-H280 (SD/HDD) si NV-GS330 (MiniDV) sunt caracterizate de un trio de caracteristici care asigura o calitate exceptionala a imaginii. Acestea includ sistemul 3CCD, care este de obicei folosit în echipamentele de emisie profesionale, sistemul O.I.S. (Optical Image Stabilizer) unic al Panasonic si un superb obiectiv Leica Dicomar. Camerele video SDR-H60/H40, VDR-D50 si NV-GS90 se mândresc cu sistemul Advanced O.I.S. detectând si corectând tremurul mâinii de aproximativ 4000 de ori pe secunda. Acest sistem de înalta performanta este de opt ori mai eficient decât sistemul anterior si elimina chiar si cele mai infime neclaritati cauzate de tremurul mâinii. Câteva modele sunt echipate si cu obiective cu zoom optic de înalta putere. SDR-H60 se mândreste cu un zoom super-puternic de 50x, în timp ce SDR-H40, VDR-D50 si NV-GS90 ofera un zoom de 42x.


Matsushita Electric Industrial Co.Ltd., cu sediul la Osaka, Japonia, renumita pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider international în dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si nevoi industriale. Vânzarile înregistrate de companie în anul fiscal încheiat la 31 Martie 2006 au fost de 76.02 miliarde de dolari US. Actiunile companiei Matsushita sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt.


Mai multe informatii despre Panasonic puteti gasi la: http://www.panasonic.net si http://www.panasonic.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite