Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Huawei, a sasea licenta experimentala 3G

26 Octombrie 2004




Acestea permit convergenta retelelor mobile atat cu Internetul, cat si cu Intranetul companiilor.


Pana la mijlocul anului viitor, compania Huawei va lansa pe piata romaneasca cea mai noua tehnologie 3G - Release 5. Acest standard a fost finalizat in urma cu un an, in 2003.


Diferenta intre Release 4 si Release 5 consta in introducerea tehnologiei HSDPA (High Speed Packet Access), ce permite viteze de transfer de Mbps. In schimb, exista o foarte mare diferenta intre Release 1999 si Release 4. Solutia Huawei este implementata comercial in Algeria, Mauritius, Emiratele Arabe Unite si Hong Kong. Tot in domeniul 3G, compania noastra ofera „Node B“–uri, denumirea sub care se regasesc in UMTS statiile de baza. Acestea au diverse posibilitati de acoperire, de la o camera sau o cladire (Mini–Node), la zone intinse (High Capacity). In acest sens, Hong Kong a reprezentat piatra de incercare pentru Huawei, datorita reliefului accidentat (portiuni de munte si mare, cladiri inalte) si a densitatii populatiei. Deci, oferim o solutie completa si testata.


Huawei este un nou intrat pe piata romaneasca in care exista deja asocieri. Astfel, compania Connex a colaborat cu Ericsson si Nortel, iar compania Orange cu Alcatel si Motorola? Cum veti proceda sa intrati intr-o astfel de asociere?
I.C.: Calitatea echipamentelor si a serviciilor noastre speram sa trezeasca interesul operatorilor. Consideram ca cea mai buna carte de vizita este calitatea, si asta oferim noi.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite